Yanlış seksüel tercih içindeymiş gibi...

Güncelleme Tarihi:

Yanlış seksüel tercih içindeymiş gibi...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 00:00

Başbakan Tayyip Erdoğan ve hükümete yönelttiği ağır eleştirilerle tanınan CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç’a AKP’den "eşcinsel" iması geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, isim vermeden hedef aldığı Koç hakkında, "Yanlış bir seksüel tercih içindeymiş gibi hareketler yaparak şaka yaptığını zannediyor" dedi. Koç ise Fırat’ın, "Sokak çocuklarının bile kullanmayacağı seviye"ye sahip olduğunu söyledi.

Fırat, dün bir grup gazeteciyle sohbetine, Koç’un, Erdoğan’ın danışmanı Cüneyd Zapsu’nun "PKK Koordinatörü" olması önerisiyle ilgili haber kupürüyle geldi.

Fırat, sohbet sırasında adını vermeden Koç’u hedef aldı. "Bir arkadaş var, bütün değer yargıları çukur, sıfır bile değil, çukur" diyen Fırat, "İnsanlara hakaret ederek siyaset yaptığını" söyledi.

"Yanlış bir seksüel tercih içindeymiş gibi hareketler yaparak şaka yaptığını zannediyor, siyasete zarar veriyor" diyen Fırat, ardından da "İsminin önünde Prof. var değil mi? Hayret nasıl olmuş. İnsan olma vasfından yoksun. Kendisine son kez yanıt veriyorum, bir daha muhatap almayacağım" dedi. Fırat, bir gazetecinin, "CHP’li Haluk Koç’u mu kastediyorsunuz?" sorusuna karşılık da "Anlayan anladı zaten" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!