"Yanıma gel küçük adam"

Güncelleme Tarihi:

Yanıma gel küçük adam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2007 15:43

Dün gece Berlin'de dağıtılan Bambi Ödüllleri'nde eşi Tom Cruise'dan 10 cm uzun olan Katie Holmes'ın bu hareketi herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

Almanya’nın önde gelen medya ödüllerinden biri olan "Bambi" ödülleri, başkent Berlin’de dün gece düzenlenen görkemli bir galayla sahiplerine verildi.
      Ürdün Kraliçesi Rania "Onur-Bambi" ödülü alırken, Amerikalı film yıldızı Tom Cruise "Courage" kategorisinde "Bambi" ödülü kazandı.
      16 kategoride verilen ödüllere ünlü film yıldızı Sophia Loren, uluslararası müzik kategorisinde Bon Jovi, "Comeback" kategorisinde ünlü boksör Henry Maske, ulusal oyuncu kategorisinde Armin Mueller-Stahl, kültür kategorisinde komedyen Hape Kerkeling, moda kategorisinde Christopher Bailey, spor kategorisinde de dünya şampiyonu olan Alman Bayanlar Milli Futbol Takımı layık görüldü. Törene Rihanna, Ricky Martin, Eros Ramazzotti, Andrea Bocelli, Sarah Brightman ve James Blunt gibi ünlüler de şarkılarıyla renk kattı.

Haberin Devamı

Gecenin en dikkat çekici çifi hiç şüphesiz Tom Cruise ve Katie Holmes'tı. Katie'nin kısa ve kaküllü saç modeli büyük beğeni topladı. Ancak sahnede eşi Tom Cruise'u çağırırken yaptığı bu hareket herkesi güldürdü.
    Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!