Yalıdan Porche ve BMW’yi çaldılar

Güncelleme Tarihi:

Yalıdan Porche ve BMW’yi çaldılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2007 00:00

Demir çelik ticareti yapan İranlı işadamı Habibullah Zarei’nin Kuzguncuk’taki yalısına dün sabah 05.00 sıralarında giren hırsızlar Habibullah Zarei ve ailesi uyurken yalıyı boşalttı.

Haberin Devamı

Yalıya sabaha karşı motosikletle gelen 3 hırsızdan ikisi, bahçe duvarına tırmanıp yalıya girdi. Biri de caddeyi gözetledi. 5 yalı sakini odalarında uyurken deniz tarafındaki pencereyi tornavida ile açarak sessizce içeri giren iki hırsız, tüm odaları dolaştı. Hırsızlar evden içlerinde 400 ve 500 YTL bulunan iki çantayı, oynanmış 1100 YTL ödül çıkan sayısal loto kuponu, 4 dizüstü bilgisayar, 4 cep telefonunu, 1 Roleks marka kol saati, 2 gümüş ibrik, 2 antika gümüş yüzük ve yağlıboya tabloları çaldı. İki hırsız, garajdaki üç araçtan BMW 730 ve Porsche otomobilin kontak anahtarlarını da aldı. Hırsızlar, çaldıklarını otomobillere yükleyip kaçtı.

ZARAR 500 BİN YTL

Zararlarının 500 bin YTL olduğunu söyleyen Perihan Onat Zarei, daha önce yanlarında bir hafta kadar çalışan Türkmenistan uyruklu bir yardımcıdan şüphelendiklerini söyledi. Komşu yalının güvenlik kamerası görüntülerinde iki hırsızın iki araçla sabah 06.00 sıralarında garajdan çıktığı belirlendi. Emniyet, çalınan iki otomobil ile ilgili olarak tüm birimlerini uyardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!