Yabancı hayranlarından Tarkan'a site

Güncelleme Tarihi:

Yabancı hayranlarından Tarkana site
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 03, 2001 11:06

Tarkan kelimenin tam anlamıyla bir dünya starı... Sadece Türkiye'de değil dünyanın bir çok ülkesinde gençler onu tanıyor ve seviyor. Latin Amerika'dan, Azerbaycan'a, Hollanda'dan, İngiltere'ye, Tarkan için açılan internet sitelerinde hayranlarının bıraktığı mesajlar yeralıyor. Bu sitelerde Tarkan ile ilgili bilgilerin yanısıra sanatçının askerlik, bebeklik ve çocukluk fotoğraflarını da bulmak mümkün.

Haberin Devamı

 Müzik dünyasının ünlü sesi Tarkan'ın yabancı hayranları, sanatçı için internette pek çok site açtı. Sanatçının Latin Amerika'dan İngiltere'ye, ABD'den İspanya'ya kadar pekçok ülkeden hayranlarının açtığı sitelere ilgi çekici mesajlar yağıyor. 

Tarkan için Hollandalı birhayranı tarafından hazırlanan sitelerde sanatçıyla ilgili kapsamlı bilgiler ve fotoğraflar yer alıyor. 
''http://home01.wxs.nl/~tarkan.mania'' adresindeki site, en içerikli Tarkan siteleri arasında yer alıyor. Sitede Tarkan ile ilgilibilgi ve şarkı sözlerinin yanında mesaj bölümleri de bulunuyor.

''Marleen'' isimli Tarkan hayranının, ''tarkanplace2001.tripod.com'' adresindeki sitesi ise ünlü sanatçıyla ilgili geniş bilginin yanı sıra, diğer linkleri de el altında bulundurma olanağı sağlıyor. 

Â
''www.turkish_prince.tripod.com'' adresindeki site ise Tarkan'ın Meksikalı bir hayranının imzasını taşıyor. İngilizce ve İspanyolca olan bu sitede, Tarkan'ın çeşitli televizyonlarda yer alan röportajlarından da bölümler aktarılıyor.

Haberin Devamı

 ÂSlovenya'dan Midori adlı hayranının hazırladığı sitede sanatçının çok sayıda fotoÄŸrafına yer verilirken, Tarkan ile ilgili siteler LatinAmerika ve ABD'ye kadar uzanıyor.Â

 ÂKolombiya, Porto Rico ve Meksikalı Tarkan hayranlarının açtığı sitelerde Tarkan'ın ancak Türkiye'deki basın organlarında görülebilecek bebeklik, çocukluk ve askerlik fotoÄŸraflarını bile bulabilmek mümkün.

SANAL ALEMDE TARKAN'A MESAJLAR

Tarkan için açılan sitelerde çeşitli ülkelerdeki hayranlarından dailginç mesajlar yer alıyor. İşte, Tarkan'a yabancı hayranlarının gönderdiği mesajlardan bazıları:

Tarkan'dan nefret edenlerden nefret ediyorum. (Leo-Ä°ngiltere)

Muhteşem bir sesin var. En çok da bakışlarını seviyorum. Kendine iyi bak. (Roxana-New York)

Türkiye'de tatil yaptıktan sonra ülkeme döndüm. Tatildeyken bir şarkı duydum. Tarkan söylüyormuş, adı ''Kiss-Öpücük'' olabilir, çünkü aralarında öpücük sesi duyuluyor. Lütfen bu şarkıyı bulmama yardım edin. (Catherine McKenna-İngiltere)

Haberin Devamı

Sevgili Tarkan,  
Merhaba! ABD'de yaşıyorum ve 18 yaşındayım. Bence sen çok yakışıklısın. Gözlerini ve tüm şarkılarını çok seviyorum. Keşke erkek arkadaşım olsaydın. (Anna-ABD)

Sevgili Tarkan, 
Bence sen en iyisini yapıyorsun. Bu albümlerinden belli. Meksika'ya gelmeli ve burada konser vermelisin. Çünkü burada çok hayranın var. (Alejandra-Meksika)

Hindistan'da yaşıyorum ve buraya ancak Tarkan'ın eski albümleri geliyor. Acaba Kuzu Kuzu'yu nasıl bulabilirim? (Salma-Hindistan)

Tarkan'ın eşcinsel olduğuna inanmıyorum (Paulina-Slovenya)

Tarkan, Azeri hayranlarını da unutma. Senin hayranın olmaktan gurur duyuyorum. Lütfen Azerbaycan'a da gel (Ilgar-Azerbaycan)

İşte Tarkan için yabancı hayranlarının açtığı siteler:

http://home01.wxs.nl/~tarkan.mania  

www.turkish_prince.tripod.com

Haberin Devamı

www.tarkanplace2001.tripod.com

 

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!