Xerox Türkiye’de terfi zamanı

Güncelleme Tarihi:

Xerox Türkiye’de terfi zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2007 00:00

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, Türkiye’deki başarılı Xerox çalışanlarını yurt içi ve yurt dışında yeni görevlere terfi ettirerek ödüllendiriyor. Xerox Türkiye’de görevli 2 Türk yönetici üst görevlere atanırken, 1 Türk yönetici yurt dışında, 1 yabancı yönetici de Türkiye’de önemli görevlere getirildi.

Haberin Devamı

Xerox Türkiye Finans Direktörü Burak Özer, 130 ülkenin dahil olduğu Xerox DMO (Gelişen Pazarlar Operasyonları) Bölgesinin Finansal Planlama ve Raporlama Direktörü oldu. Burak Özer’in yerine Xerox Türkiye Finans Direktörü olarak Xerox Mısır’dan Shekhar Pylur atandı. Xerox Türkiye Servis Operasyonları Müdürü Gülnur Baykurt, Xerox Türkiye Servis Operasyonları Direktörü görevine terfi etti. Xerox Türkiye Kanal Grubu Direktörü Kaan Yünezer ise Xerox Türkiye Ofis Grubu Direktörü oldu. Gülnur Baykurt, Kaan Yünezer ve Shekhar Pylur, aynı zamanda Xerox Türkiye’nin İcra Komitesi Üyesi sıfatıyla da görev yapacak.

 

Haberin Devamı

Burak Özer – Xerox DMO Bölgesi Finansal Planlama ve Raporlama Direktörü

 

Xerox’daki kariyerine 1997 yılında Finansal Analist olarak başlayan Burak Özer çeşitli Finans görevlerinde bulunduktan sonra 2001 yılında Xerox’un Amerika’daki Genel Merkezine Finans Müdürü olarak atandı 2001-2003 yılları arasında Amerika Xerox’da görev yapan Burak Özer, 2003 yılında Xerox Türkiye Finans Direktörü olarak Türkiye’ye geri döndü. Burak Özer, bundan sonra 130 ülkenin bağlı olduğu Xerox DMO (Gelişen Pazarlar Operasyonu) Finansal Planlama ve Raporlama Direktörü olarak çalışmalarına devam edecek. 1971 İstanbul doğumlu ve İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Burak Özer, evli ve 1 erkek çocuğu bulunuyor.

 

Gülnur Baykurt – Xerox Türkiye Servis Operasyonları Direktörü

 

Xerox’daki çalışma hayatına 1993 yılında satış uzmanı olarak başlayan Gülnur Baykurt, geçen 13 sene süresince satış, pazarlama, operasyon ve teknik servis görevlerinde bulundu. Gülnur Baykurt, Xerox Türkiye’nin ilk Tele Satış ekibini kurdu ve yönetti. Gülnur Baykurt 1996 ile 2006 yılları arasında sırasıyla Bölge Satış Müdürü, Pazarlama Müdürü, Satış Operasyonları Müdürü, Servis Operasyonları Müdürü olarak görev yaptı. Xerox’un Servis Operasyonları Direktörlüğü görevine getirilen Gülnur Baykurt, Xerox’un müşterilerine sunulan doğrudan ve dolaylı tüm teknik servis hizmetlerinden, yedek parça ve malzeme satışlarından, Xerox’un analist ekibinin yönetiminden sorumlu olacak. 1971 doğumlu ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Gülnur Baykurt evli ve 1 erkek çocuğa sahip.

 

Haberin Devamı

Kaan Yünezer – Xerox Türkiye Ofis Direktörü

 

Xerox’da Distribütör Satış Müdürü olarak 2002 yılında çalışmaya başlayan Kaan Yünezer, Xerox’un kanal bayi yapılanması, masa üstü yazıcı ve kağıt ürünlerinin satış ve dağıtımı ile ilgili görevlerde bulundu. Kısa bir zaman içinde çok başarılı çalışmalara imza atan Kaan Yünezer, 2003 yılında Xerox Ofis Baskı Sistemleri Grup Müdürlüğüne getirildi. 2005 yılında Orta, Doğu Avrupa İsrail ve Mısır Bölgelerinin Ofis Baskı Sistemleri Pazarlama Müdürlüğü görevine atanan Kaan Yünezer, 2006 yılı başından bugüne Xerox Türkiye Kanal Operasyonları Direktörü olarak çalışıyordu. Xerox Türkiye Ofis Direktörü Kaan Yünezer, Xerox’un Türkiye’deki tüm ofis ürünlerinin satışı ve bayi organizasyonunun yönetiminden sorumlu olacak. Çalışma hayatına Intel’de başlayan ve 1972 Ankara doğumlu olan Kaan Yünezer, Kaliforniya Golden Gate Üniversitesi mezunu ve evli.

 

Haberin Devamı

Shekhar Pylur – Xerox Türkiye Finans Direktörü

 

Shekhar Pylur, Xerox’daki kariyerine 1997 yılında Xerox Hindistan’da Finansal Kontrolör olarak başladı. Gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan ötürü, 2002 yılında Xerox Mısır’a Finans Direktörü olarak atanan Shekhar Pylur, Mısır’da görev yaptığı 4 yıl süresince, Xerox’un büyümesine önemli katkılarda bulundu. Burak Özer’in yerine Xerox Türkiye Finans Direktörü olarak görev yapacak Shekhar Pylur , 19 yıllık çalışma hayatı boyunca Hindistan, Amerika Birleşik Devletleri, Mısır’da önemli finans görevlerini yerine getirdi. Shekhar Pylur, Xerox’dan önce Price Waterhouse Coopers, BAT ve Union Carbide’de uzun yıllar çalıştı. 1965 yılında Hindistanda doğan Shekhar Pylur, St.Xaviers College, Bombay mezunu, evli ve iki çocuğu bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!