Woody Allen yine New York sokaklarında

Güncelleme Tarihi:

Woody Allen yine New York sokaklarında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Woody Allen'ın en son filmi Yaramaz Harry (Deconstructing Harry), New York kentinde yaşanan komik bir hikayeyi konu alıyor. Oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmde başlıca rollerde Caroline Aaron, Woody Allen, Kristie Alley, Bob Balaban, Richard Benjamin, Eric Bogosian, Billy Crystal, Judy Davis, Hazelle Goodman, Mariel Hemingway, Amy Irwing, Julie Kavner, Eric Lloyd, Julia Louis-Dreyfus, Tobey Maguire, Demi Moore, Elisabeth Shue, Stanley Tucci ve Robin Williams yer alıyorlar.

Bu kalabalık kadroda tecrübeli oyuncuların yanısıra sivrilen genç ve yetenekli isimler de bulunuyor. Otoritelerin ve eleştirmenlerin üzerinde birleştikleri nokta, Yaramaz Harry'nin Woody Allen'ın sanat hayatında gerçekleştirdiği en iyi film olduğu...

Yaramaz Harry, Woody Allen tarafından canlandırılan bir yazarın yaratıcı ve erotik yaşantısındaki kısır döngülerin öyküsü... Öyle ki, günümüz New York kentinin sofistike sokaklarında, yaratıcılığın kol gezdiği ofislerde, sıkıntıların hakim olduğu cafe'lerde ve kalabalığın ardında saklanan yalnızlığın ortasında hayat buluyor.

Woody Allen, alışılmışın biraz dışına çıkarak Yaramaz Harry'de çok geniş bir açılım çiziyor. 35 farklı diyalog bölümünün hakim kılındığı çekimlerde bu farklılığa rağmen salt bir bütünlük hakim.

Birçok ünlü için Woody Allen ile çalışmak, onun filmciliğinden pay çıkarmak ve Allen Üniversitesi'nden mezun olmak başlı başına bir olay. Bu filmde de Allen seçkin ve ünlü sanatçıları biraraya toplamayı başarmış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!