Vikings 4. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle!

Güncelleme Tarihi:

Vikings 4. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 15:48

Kanada-İrlanda ortak yapımı Vikings dizisinin 4. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı. . ABD ve Kanada’da History kanalında ekrana gelen dizinin yeni bölümü Cuma akşamı ekrana gelecek. İşte son bölüm detayları ve yeni bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

ABD ve Kanada’da History kanalında ekrana gelen tarihsel drama Vikings dizisinin 4. sezon 5. bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. . Okyanusun ötesindeki uzak kıyıları keşfedip istila etmek isteyen Viking savaşçısı ve çiftçi Ragnar Lothbrok'un acımasız ve gizemli dünyasını anlatan dizinin yeni bölümü 17 Mart Perşembe günü History kanalında ekrana gelecek.

Vikings 4. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Michael Hirst tarafından kaleme alınan ve yaratılan Vikings dizisi, gerçek Avrupa efsanelerine ve tarihsel figürlere dayanıyor. Dizinin son bölümünde yaşananlar ve 4. sezon 5. bölüm fragmanı…

VİKİNGS 4. SEZON 5. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

VİKİNGS 4. SEZON 5. BÖLÜM VİDEOLARI

VİKİNGS 4. SEZON 4. BÖLÜM ÖZETİ

“Lagertha ve Ragnar Lodbrok’un oğlu Bjorn’u öldürmesi için Kral Horik’in oğlu birini tutar. Kattegat’tan ayrılan Bjorn kış şartlarında avlanırken, kendisini öldürmesi için gönderilen dağ adamını yakalar ve ağaca bağlar. Yüzü yaralanan Bjorn, Kral Horik’in yüzüğünü bulur ve adamı kimin gönderdiğini öğrenmeye çalışır.

Vikings 4. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Fransa’da Epifani, Ortodosluk’ta Teofani adı verilen ve İsa’nın doğumundan 12 gün sonra kutlanmasına atfen Onikinci Gün Bayramı kutlanır. Fransızca’yı öğrenen Rollo karısı ile sohbet eder ve onun için Viking savaşçılarını öldürdüğünü söyler.

Mercia Kraliçesi Kwentrith, Northumbria ve Wessex ile birlikte Hüküm Konseyi’ni yenmeleri gerektiğini söyler. Serbest kalan Floki kahinin yanına gider. Ragnar alesinin esiri Yidu ile Ragnar yakınlaşır ve Ragnar Yidu’yu azleder.

Vikings 4. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kraliçe oğlu Ivar’ı Floki’ye getirir ve Ivar’a tanrılarla ilgili bildiği her şeyi öğretmesini ve Hristiyan tanrıdan nefret etmesi için elinden geleni yapmasını ister. Onu her gün Floki’ye getireceğini söyleyen kraliçe, Ivar’ı bir Viking savaşçısı gibi yetiştirmesini söyler.”

Haberin Devamı

VİKİNGS 4. SEZON 4. BÖLÜM FRAGMANI

Vikings dizisinin 4. sezon 5. bölümü, 17 Mart Perşembe günü History kanalında, 18 Mart Cuma günü saat 22.25’de Türkiye’de TLC kanalında yayınlanacak. Sakın kaçırmayın… 

Vikings 4. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

BAKMADAN GEÇME!