Vikings 4. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Vikings 4. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 15:51

Viking Ragnar Lodbrok’un hayatı ve hikayelerinden televizyon dünyasına uyarlanan Vikings dizisinin 4. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Tarihsel drama dizisi Vikings yeni bölümü yarın akşam History kanalında ekrana gelecek. İşte son bölüm detayları ve yeni bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler’in hikayesini anlatan Vikings dizisinin 4. sezon 3. bölüm yarın akşam ABD ve Kanada’da History kanalında yayınlanacak. Milyonlarca takipçisi bulunan dizinin 4. sezon 2. bölümü Kill of Quenn adı ile seyirci karşısına çıktı.

Vikings 4. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Viking Ragnar Lodbrok’un hayatı ve hikayelerinden televizyon dünyasına uyarlanan dizi, gerçek Avrupa efsanelerine ve tarihsel figürlere dayanıyor. History’de Perşembe, TLC’de ise Cuma akşamları ekrana gelen tarihsel drama Vikings’in her bölümü tutkunlarını heyecanlandırıyor. 8. yüzyıl İskandinavyası’nı anlatan dizi, ilk kez 3 Mart 2013 tarihinde izleyici karşısına çıkmıştı.

Haberin Devamı

VİKİNGS 4. SEZON 3. BÖLÜM FRAGMANI

VİKİNGS 4. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

3. sezonda Athelstan’ı öldüren ve yakalanarak, zincire bağlanan Floki kaçtı. Floki’nin kaçmasına karısı Helga yardım etti. Kızını kaybeden Helga, kızını Ragnar ile birlikte gömdü. Ragnar'ın oğulları ve adamlarından kaçan Floki yakalandı ve bir mağaraya zincirlendi.

Vikings 4. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı

İngiltere Wessex Krallığı, kaçırılan Mercia Kraliçesi Kwenthrith ve oğlu Magnus’u kurtarmak için harekete geçer. Wessex Kralı Egbert’in oğlu Aethelwulf Mercia’ya gider. Kraliçe ve oğlunu Hüküm Konseyi’nin elinden kurtarır.

Vikings 4. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Paris Kralı’nın kızı ile evlenen Rollo Lodbrok, Fransızca öğrenmeye başlar. İlk bölümde paris'te kalan Viking savaşçıları öldürmek için Fransızlarla işbirliği yapan Rollo, bu bölümde de Paris’i Viking savaşçılar ve Ragnar Lothbrok'tan korumak için kralın askerlerine taktik ve fikirler verdi.

VİKİNGS 4. SEZON 2. BÖLÜM FRAGMANI

Vikings dizisinin 4. sezon 3. bölümü, yarın akşam History kanalında,  4 Mart Cuma günü saat 22.25’de Türkiye’de TLC kanalında ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Vikings 4. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı

BAKMADAN GEÇME!