Veysi Kaynak kimdir? İşte yeni görevi..

Güncelleme Tarihi:

Veysi Kaynak kimdir İşte yeni görevi..
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 11:51

Veysi Kaynak kimdir, hangi göreve atandı? Günün en çok konuşulan konularından birisi oldu. AK Kahramanmaraş milletvekili olan Veysi Kaynak Başbakan Yardımcısı olarak atandı. Veysi Kaynak'ın özgeçmişi ve merak edilenleri haberimizde.

Veysi Kaynak kimdir? Bugün en çok merak edilen sorulardan birisi oldu. 65. Hükümet'in kurulması ile birlikte yeni bakanlar kurulu açıklandı. Veysi Kaynak yeni kabinede Başbakan Yardımcılığı görevine atandı. Peki Veysi Kaynak kimdir? İşte Veysi Kaynak ile ilgili merak edilenler..

Haberin Devamı

 

VEYSİ KAYNAK KİMDİR, NERELİDİR?

Veysi Kaynak 1 Ocak 1962, Kahramanmaraş, Türkiye Türk siyasetçi.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Serbest Avukatlık, Kahramanmaraş Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı, Encümen Başkanlığı, Bütçe Komisyon Başkanlığı ve Belediye Başkanvekilliği, Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı, Özel Sektörde Yönetim Kurulu Başkanvekilliği, TBMM XXIII. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği, Türkiye - Bahreyn Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı yapmıştır. Evli ve beş çocuk babasıdır.

7 Kasım 2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Adalet Bakanı yardımcısı olmuştur. TBMM XXV. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili seçilmiştir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!