Vergi rekortmeninin oğlunu dostu öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Vergi rekortmeninin oğlunu dostu öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2007 10:51

KONYA’da bir çok kez vergi rekortmeni olan, okul ve cami yaptıran hayırsever işadamı Mehmet Katırcı’nın oğlu 27 yaşındaki esnaf Zafer Katırcı, bir süredir dost hayatı yaşadığı iddia edilen Fadime Aydın (24) tarafından kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, bugün saat 03.30 sıralarında Selçuklu İlçesi Akşemseddin Mahallesi Osmangazi Sokak’ta meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası olan ve güvenlik alarmı sistemleri üzerine işyeri bulunan Zafer Katırcı, gece otomobili ile ile bir süredir dost hayatı yaşadığı iddia edilen Fadime Aydın’ın evine gitti.
/images/100/0x0/55ea11d6f018fbb8f8696e6e

Evde oturan ikili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aydın, eline geçirdiği ekmek bıçağı ile Katırcı’yı kalbinden bıçakladı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi Katırcı’nın öldüğünü belirledi. Evdeki masada açılmış bira şişeleri dikkat çekerken, Fadime Aydın eve gelen polise teslim oldu. Olay sırasında evde bulunan ve Fadime Aydın’ın arkadaşı 23 yaşındaki Nazan Timuçin de ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!