Veda partisine sevgilisiyle el ele geldi

Güncelleme Tarihi:

Veda partisine sevgilisiyle el ele geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 03:00

Fenomen dizi “Aşk-ı Memnu”nun oyuncuları, son bölümü dün akşam SuAda’da verilen özel davette izledi. Geceye koltuk değnekli Beren Saat ile ilk kez sevgilisi İdil Fırat ile objettiflerden kaçmayan Kıvanç Tatlıtuğ damgasını vurdu.

Haberin Devamı

KIVANÇ VE İDİL İLK KEZ EL ELE - Foto-galeri

Daha önce sevgilisiyle birlikte görüntülenmemek için gazeteciledden köşe bucak kaçan Tatlıtuğ ilk kez İdil Fırat ile el ele görüntülendi.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, başrollerini Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin paylaştığı “Aşk-ı Memnu”, dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekrana veda etti. Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizi, finaliyle de Türkiye’yi ekrana bağladı. Bu bölüm, oyuncu ve set ekibini de final çekimlerinin ardından son kez SuAda’da bir araya getirdi.

ANLAMLI DAVET

Dizinin yapımcısı Kerem Çatay’ın organize ettiği SuAda’daki “Aşk-ı Memnu Veda” davetine, iş, sanat, cemiyet ve basın dünyasından da birçok isim katıldı. Dizi tutkunlarının da satın aldıkları davetiyelerle katıldığı gece, kokteylle başladı. “Aşk-ı Memnu” oyuncuları, yapım ekibi, Kanal D yönetimi ve diğer konuklar, final bölümünü mekâna kurulan dev ekrandan izledi. Geceden elde edilen gelirin, “Baba Beni Okula Gönder” kampanyasına bağışlanacağı açıklandı.  

Haberin Devamı

EFSANE DİZİNİN KAMERA ARKASINDA BUNLAR YAŞANDI (FOTO-GALERİ)

FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANLARI İNTERNETTE REKOR KIRDI  / WEB TV       

HER GİYDİĞİ MODA OLDU (FOTO-GALERİ)     


                      

 

          

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!