Varoşlu gençler gelince clubber'lar partiden kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Varoşlu gençler gelince clubberlar partiden kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2002 01:47

Yılbaşı gecesi Karaköy'de düzenlenen ve 20 bin kişinin katılması beklenen parti, varoşlu gençlerle clubber'ın gövde gösterisine sahne oldu. Clubber'lar, ilk yirmi dakika içinde partiyi terkederken, meydan varoşlu gençlere kaldı. Ancak, verilen sözlerin hiçbiri tutulmadığı için parti tam bir fiyaskoya dönüştü.

Neden kaçtılar?

Clubber’lar ile varoşlu gençler arasındaki çekişme, bir yönüyle olumlu bir buluşmanın ilk habercisi gibi. Çünkü, sonuçta varoşlu gençler aynı mekánı paylaşmak konusunda hayli hevesli olduklarını gizlemiyorlar. Clubber’lar ise biraz daha sofistike takılmak istediklerinden olsa gerek, bu durumdan pek hoşlanmıyor.

Clubber’lar açısından bir başka sorun da, muhtemelen sınıfsal konumlarını belirleyen bilinaçaltında yatıyor. Oysa, dinledikleri müzikten, hayatla ilişki kurma biçimlerine kadar tam bir beraberlik içinde olduklarını farketseler, pek bir sorun kalmayacak.


OCD ve Duygulu Organizasyon işbirliğiyle, Karaköy'deki Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin 4 no'lu deposunda gerçekleştirilen tech-horbor parti tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Parti öncesinde, günlerce ‘‘Avrupa'nın en büyük partisi’’ olarak ilán edilen ve 20 bin kişinin gelmesi beklenen parti, varoşlu gençlerin akın etmesi yüzünden hayal kırıklığı ile karışık tuhaf bir durumun ortaya çıkmasına sebep oldu.

Underground ve elektronik müziğin ağırlıkta olduğu partiye, beklenilen clubber müşterilerin tersine, İstanbul'un varoşlarından kopup gelen delikanlılar katıldı. Parti öncesi tanıtım kampanyalarında içkilerin tekel fiyatıyla satılacağı söylendi ama içeriye girenler bunun hiç de böyle olmadığını kısa sürede farkettiler. Çünkü içeçeklerin fiyatı son derece yüksekti. Öte yandan, Emre Karakurt, Murut Uncuoğlu, DJ Tarkan ve DJ Ufuk gibi ünlü DJ'lerin yaptığı müzikler bile partiyi fiyaskoyla anılmaktan kurtaramadı. İki katlı binada yapılan partide katlar arası ulaşımın, 30'ar kişilik yük asansörleriyle gerçekleştireleceği söylenirken, insanlar dar bir merdiveni kullanmak zorunda kaldılar. Bu yüzden güvenlik sorunu da yaşandı. Partiye katılanlar ezilme tehlikesi geçirdi. Tüm bu olumsuzluklar üzerine, partiye katılan gerçek clubber'ların ilk yirmi dakika içinde mekánı terk ettikleri gözlendi.

YILBAŞI EĞLENCELERİ KRİZ DİNLEMEDİ

REVÜ KIZLARI COŞTURDU

Gaziantep'te Seç Restaurant'a sahneye çıkan Gülden Karaböcek, şarkılarıyla Gaziantepliler'e neşeli saatler yaşattı. Grand Otel'de 2002'nin ilk dakikalarında sahneye çıkan 7 kişilik Rus revü topluluğu da seksi şovlarıyla dikkat çekti.

ESKİ VE YENİ SEVGİLİSİYLE AYNI SAHNEDE

Günay Restaurant'ın sahibi Günay Tuncel, yeni yıla eski sevgilisi Leman Sam ve 23 yaşındaki yeni sevgilisi Ahu Erbaydar'la birlikte sahnede girdi. Grup Gündoğarken ve Leman Sam'ın programı sırasında saatler gece yarısını gösterince sevgilisini de yanına alarak sahneye çıkan Günay Tuncel, herkese iyi yıllar diledi.

MAZHAR TRANSTA

Hilton Convention & Exchibition Center'da yılbaşı gecesi sahneye çıkan Mazhar Fuat Özkan Grubu, ilginç kıyafetleriyle dikkat çekti. Grubun önderi Mazhar Alanson'un şarkı söylerken transa geçmesi de ilgi çekti.

SİBEL CAN'IN YILBAŞI HEDİYESİ BEBEK

Türk Sanat Müziği'nin ünlü sesi Sibel Can, yılbaşı gecesi Kıbrıs Rock's Otel'de sahneye çıktı. Program öncesi Noel Baba'dan hediye bebek alan ünlü sanatçı, ‘‘Sanatçılar gülerse, insanlar da gülüyor. Ailemle güzel şeyler yapmak istiyorum’’ dedi.

ŞARKICILIĞA MI HAZIRLANIYOR

Silivri Klassis Otel'de sahneye çıkan Muazzez Ersoy ve Nadide Sultan'ı, İbrahim Tatlıses'ten ayrılan Derya Tuna ve oğlu İdo da izledi. Ersoy, bir ara Derya Tuna'nın yanına gelerek onunla birlikte şarkılar söyledi.

AJDA HER YERDE

Yılbaşı gecesi iki ayrı mekánda sahneye çıkan Ajda Pekkan, gece yarısı Maslak Princess Otel'deydi. Daha çok kadın hayranlarının ilgisine mazhar olan Pekkan, siyah uzun, yandan yırtmaçlı kostümünün, göğüs ve bacak dekoltesiyle dikkat çekti.

KIBRIS, İSTANBUL GİBİ

YİNE ÇİÇEK ESPRİSİ

Fantezi müziğin genç solisti Gülben Ergen, 2002 yılına Kıbrıs Salamis Otel'de girdi. Programını izlemeye gelen Kamer Genç'in yanına giderek ‘‘Unuttun Beni Zalim’’ şarkısını söyleyen Ergen'e, Genç, ‘‘Ben zalimleri unutmam’’ diye cevap verdi. Rafet El Roman da Kamer Genç'e takıldı.

RESİM ÇEKTİRDİ, OTEL SÖZÜ ALDI

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yıla Kıbrıs'ta girdi. İbo'yu dinlemeye gelenler arasında Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve eşi Aydın Denktaş da vardı. İbo, Denktaş'a seslenerek, iki yıldır otel için izin beklediğini söyledi. Denktaş, İbo’ya otel ve vatandaşlık için söz verdi.

SEVGİLİSİYLE KATILDI

İbrahim Tatlıses'in programını, Galatasaraylı Sergen Yalçın, sevgilisi Aslı Sarı'yla birlikte izlerken, gecenin ünlü konukları arasında Osman Yağmurdereli ve Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Talip Öztürk ve Canan-Faruk Tınaz çifti de vardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!