Vali Muşmal’ın konvoyunda kaza: 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Vali Muşmal’ın konvoyunda kaza: 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2007 13:42

ELAZIĞ Valisi Muammer Muşmal’ın Palu İlçesi’ne giderken konvoyda bulunan koruma aracının karıştığı kazada 2’si polis 5 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Elazığ Valisi Muammer Muşmal çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Palu İlçesi’ne giderken Elazığ-Bingöl karayolunun 45’inci kilometresinde konvoyda bulunan koruma aracının karıştığı kaza meydana geldi. Bingöl istikametine giden Yılmaz Şeran’ın kullandığı 23 T 542 plakalı taksinin camına önde giden aracın fırlattığı bir taş isabet edince cam patladı. Önünü göremeyen sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine, Vali Muşmal’ın makam aracı ile konvoydaki bir minibüs, taksiye çarpmaktan sürücülerin yaptığı manevra üzerine kurtuldu. Ancak konvoyda bulunan koruma aracı ise taksiye çarptı. Kazada, taksi sürücüsü 67 yaşındaki Yılmaz Şeran ile kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişi ile koruma aracındaki polislerden 32 yaşındaki Ali Engin Habiboğlu ile adı öğrenilemeyen bir polis memuru yaralandı.

Haberin Devamı

Yaralılar Fırat Üniversitesi Fırat Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınırken, durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza hakkında bilgi alan Vali Muşmal daha sonra Palu İlçesi’ne hareket etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!