Vahşet klibi

Güncelleme Tarihi:

Vahşet klibi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2006 12:45

Denizli'nin Çal İlçesi'ne bağlı Yukarıseyit Köyü'nde yaban domuzunu kangal köpeklerine parçalatan avcılar, çektikleri görüntülerle klip hazırladı.

Yukarıseyit Köyü'nde 50 yıldır kangal köpeği besleyen Hasan Kayış'ın oğulları Mehmet Kayış ile İbrahim Kayış, yanlarına biri 8 aylık üç kangal köpeğini alarak domuz avına gitti. Kayış kardeşler, iri bir yaban domuzunu tüfekle vurdu. Kangal köpekleri yaralı domuzu parçalarken, kardeşler de dijital fotoğraf makinasıyla video çekti.

İki kardeş daha sonra Menderes Nehri kenarına indi. Kangal köpekleri burada da bir domuz görüp yakaladı ve
/images/100/0x0/55ea8fccf018fbb8f8880fce
parçalayarak öldürdü.

İbrahim Kayış, yine fotoğraf makinasıyla nehirdeki kangal-domuz savaşını görüntüledi. Daha sonra video görüntülerini bir fotoğrafçıya götürüp CD'ye aktardı. Kayışlar, müzik ve animasyonlarla klip haline getirdikleri görüntülerin başına ‘Kangal 2006’, sonunda ise ‘Kangal End’ yazısını koyup ajanslara gönderdi.

Çobanların en büyük güvencesi olan kangal köpeklerinin sahibini her türlü tehlikeden koruduğunu söyleyen Mehmet Kayış, “Kangal köpeklerinin gücünü göstermek için klip çektik.

Kangal köpekleri yaban domuzlarını bile kolaylıkla öldürebiliyor. Biri yaralı iki domuzu öldürdüler. Yörede domuz sayısında büyük artış var. Sebze ve meyve tarlalarını talan ediyorlar, ayrıca aç kaldıklarında koyun ve kuzulara bile saldırıyorlar. Köyümüzü domuzlara karşı kangallarla korumayı düşünüyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!