Uzayda seks haberi asparagas çıktı

Güncelleme Tarihi:

Uzayda seks haberi asparagas çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

ABD'nin Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), uzayda cinsel birleşme deneyi yapıldığına dair iddiaları kesin bir dille yalanladı. NASA sözcüsü Brian Walch, böyle bir deney yapıldığını kesinlikle yalanladıklarını belirterek ‘‘NASA'da bu konuda bir belge bulunduğu yönündeki iddiaları ve Pierre Kohler'in NASA'da stajyer astronot olduğunu kesin bir dille yalanlıyoruz’’ dedi.

Sözcü Brian Welch, Fransız gazeteci Pierre Kohler tarafından yazılan hikayeyi de ‘‘uçkur düşkünü bir hikaye’’ olarak niteledi ve Kohler'in İnternette uzun bir süredir yayınlanan dedikodulardan esinlenerek bunları yazdığını söyledi.

Fransız gazeteci Pierre Kohler, kısa bir süre önce yayınlanan ve Mir uzay istasyonundaki çalışmaların anlatıldığı ‘‘Son Görev’’ adlı kitabında uzayda ‘‘seks deneyleri’’ yapıldığını öne sürdü. Pierre Kohler, kitabında, 1996 yılında ‘‘Columbia’’ mekiğiyle uzaya çıkan 7 astronot arasında bulunan Tamara Jernigan, Ellen Ochoa ve Julie Payette adlı kadın astronotların seksüel deneyler yaptığını, erkek astronotlarla cinsel birleşme pozisyonlarını denediğini iddia etti.

Pierre Kohler'in kitabı, basının da son derece ilgisini çekti, hatta bazı Avrupa gazeteleri, uzayda denendiği öne sürülen 10 cinsel birleşme pozisyonunun grafiklerini bile yayımladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!