Uyutup soydular

Güncelleme Tarihi:

Uyutup soydular
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da emekli imamın çayına uyku ilacı koyup parasını çaldılar.

ANTALYA'da doğum yapan gelinin masraflarını ödemek için hastaneye gelen emekli imam Hüseyin Sönmez'i burada tanıştığı iki kişi çayına uyku ilaç koyarak soydular. 120 milyon lirası çalınan talihsiz dede, midesi yıkanarak hayata döndürüldü. Antalya Devlet Hastanesi, bir ay önce yaşanan bebek hırsızlığı skandalını unutmaya çalışırken, ikinci bir soygunla çalkalandı.

ÇAYA İLAÇ ATTILAR

Fevzi Çakmak Mahallesi 6244 Sokak'ta oturan 51 yaşındaki emekli imam Hüseyin Sönmez, doğum yapan gelini Fatma'nın masraflarını ödemek için Antalya Devlet Hastenesi'ne geldi. Çıkış işlemlerinin uzun sürmesi üzerine bahçedeki kafeteryaya inen dede Sönmez, kendine bir çay aldı. Açık havadaki banklara oturan Sönmez'in yanına iki kişi geldi.

İlk kez dede olmanın mutluluğunu yaşayan Sönmez'in bir anlık dalgınlığından yararlanan kimliği belirsiz kişiler, çaya uyku ilacı attı.

KENDİNDEN GEÇTİ

Çayını bitiren dede, kısa bir süre sonra kendinden geçti. Bu anı bekleyen iki kişi dede Sönmez'in hastane ücreti için yanında getirdiği 120 milyonu cebinden alarak kayıplara karıştı.

Sönmez'in oğlu Zekeriya, babasına bakmak üzere bahçeye indiğinde onu baygın halde buldu. Babasının cebindeki paraların yerinde olmadığını farkeden Zekeriya Sönmez, ‘‘Sanıyorum ilaçla uyutup soydular’’ dedi. Midesi yıkanan talihsiz dede, tedavi altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!