Uyuşturucudan bir türlü kurtulamadı

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucudan bir türlü kurtulamadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2005 16:46

Amerikalı şarkıcı Whitney Houston'un, uyuşturucu nedeniyle, bir yıl aradan sonra yeniden bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başladığı bildirildi. Amerikan medyasında çıkan haberlere göre, Houston'un menajeri Nancy Seltzer, sanatçının uyuşturucu tedavisi gördüğünü doğruladı, ancak tedavinin nerede yapıldığı konusunda bilgi vermedi.

Haberin Devamı

Houston geçen yıl mart ayında da bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görmüştü.

Houston, yıllarca inkar ettikten sonra ilk kez 2002 yılında ABC televizyonunda katıldığı bir programda kokain, marihuana ve çeşitli uyuşturucu haplar kullandığını itiraf etmişti. 2000 yılında Houston'ın Hawaii'de bir havaalanında unuttuğu çantasında önemli miktarda marihuana ve marihuanadan yapılmış yarı içilmiş sigaralar bulunmuştu.

“I Will Always Love You” isimli şarkı ve 1992 yapımı “The Bodyguard” filmiyle büyük üne kavuşan, Grammy ödülü sahibi 41 yaşındaki Houston'ın, son günlerde yeni bir albüm için çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Geçmişte alkol ve uyuşturucu yüzünden defalarca tutuklanan R&B şarkıcısı Bobby Brown ile evli olan Houston'ın 12 yaşında Bobbi Kristina isimli bir kızı bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!