Uyuşturucu partisine polis baskını

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu partisine polis baskını
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2009 19:02

Bursa'da sigara içtiklerini belirledikleri lise ve üniversite öğrencilerine, içine esrar koydukları sigaraya alıştıran, kiraladıkları evlerde uyuşturucu alemi yaptıran 7 kişi gözaltına alındı. Evde yapılan aramada içmeye hazır halde 1 kilo esrar ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, Enver Perdecibaş (29), Güray İstemi (37), Ömer Oruç (36), Mustafa Eymir (25), Yavuz Doğan (30), Şeref Payzin (38) ve İlyas Sarıkaya'nın (35), arkadaşlık kurdukları lise ve üniversiteye giden öğrencilere, içersine esrar koydukları sigara içirmeye alıştırdığını ve sonra sattıklarını belirledi. Şüphelilerin merkez Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde kiraladığı 4 evde ‘Keyif gecesi’ adı altında esrarlı sigara partileri düzenlediğini belirleyen polis, bu kişilerle arkadaş gibi tanışıp partilere katıldı. Önceki gece operasyon düzenleyen polis, 7 kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada içmeye hazır halde 1 kilo esrar ele geçirildi.

Yapılan sorgulamalarında suçlarını kabul eden şüpheliler, bu zamana kadar lise ve üniversiteye giden 50 öğrencinin adını ve okuduğu okulun ismini verdi. Polis bu öğrencilerinde ifadesini alıp ailelerini ve okul idaresini uyardı.
Sorgulamaları devam eden şüpheliler, daha sonda adliyeye sevk edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!