Uyuşturucu parası için banka soydu

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu parası için banka soydu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2011 17:34

ESENYURT’ta 2 banka şubesini soymaya çalışan Erol B., güvenlik kamera görüntüleri sayesinde yakalandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Erol B’nin (24) uyuşturucu parası bulmak için bankaları soymak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Esenyurt’ta yeni yılın ilk haftası 2 banka şubesine soygun girişiminde bulunuldu. 5 Ocak’ta meydana gelen ilk soygun girişiminde gece geç saatlerde banka şubesinin camını kırarak içeri giren soyguncu içeride para bulamayınca alarmın da çalmasıyla amacına ulaşamadan kaçtı.

Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülenen olayla ilgili polis soyguncunun peşine düşerken aynı bölgeden ikinci bir soygun haberi daha geldi. 7 Ocak’ta meydana gelen ikinci olayda bir iş hanının ikinci katında bulunan banka şubesinin duvarını delerek içeriye giren hırsızın veznelerin birinde açıkta bırakılan 160 TL yi alarak kaçtığı belirendi.

Çevrede soruşturma yapan polis ekipleri Erol B’yi olayın şüphelisi olarak gözaltına aldı. Esenyurt’ta anne ve babasıyla aynı evde kalan Erol B’nin evinde yapılan arama da bankanın güvenlik kameralarına takılan görüntelerdeki kıyafetleri ile olaylarda kullandığı malzemeler de bulundu. Emniyette yapılan sorgulamada Erol B’nin uyuşturucu krizine girdiğini ve para bulmak için soygun yapmaya karar verdiğini söylediği öğrenildi. Erol B’nin sorgusu süresinde emniyette de uyuşturucu krizine girdiği ileri sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!