Üstsüzler Alanya'yı sevdi

Güncelleme Tarihi:

Üstsüzler Alanyayı sevdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Alanya plajları üstsüzlerle dolup taşıyor. 2-3 haftadır cıvıl cıvıl bir görünüme kavuşan ilçe çıplaklar kenti Cannes'ı aratmıyor.

ANTALYA'nın turistik ilçesi Alanya'nın plajları üstsüz turistlerle dolup taşıyor. Mayıs ve Haziran aylarında beklenen doluluk oranlarına ulaşılamayan Alanya turizmi Temmuz'la birlikte canlandı. 2-3 haftadır cıvıl cıvıl bir görünüme kavuşan ilçe plajlarında sereserpe güneşlenen Avrupalı güzel tatilciler, Alanya'yı Cannes'a çevirdi.

TURİZM CANLANDI

Sezonun ilk aylarında beklenen doluluk oranı yakalanamayan Alanya'da yoğunluk yeni başladı. Mayıs ve Haziran'da yüzde 50-55 doluluk oranı ile geçiren ilçedeki turistik tesisler, Temmuz'la birlikte dolmaya başladı. Turizmdeki canlılığın ilk sinyallerini ise Damlataş Plajı'nı dolduran birbirinden güzel üstsüz turistler verdi.

SUDAN ÇIKMIYOR

Hava sıcaklığının 50 dereceye yaklaxması nedeniyle plajı tıklım tıklım dolduran turistler, serinleyebilmek için sudan çıkmıyor. Özellikle İskandinav ülkelerinden gelen turistler, yüksek sıcak karşısında şaşkına döndü. Yaşamları boyunca böyle bir sıcak görmediklerinden yakınan tatilciler, ‘‘Ama doğa ve deniz her sıkıntıyı unutturuyor’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!