Uşak doğalgaza kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Uşak doğalgaza kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2005 23:05

Uşak'ta bu yıl başlatılan alt yapı çalışmalarının ilk aşamasının tamamlanmasıyla birlikte şehre ilk doğalgaz törenle verildi.

Haberin Devamı

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Stadyum Kavşağı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kentin doğalgazla birlikte temiz bir havaya kavuşacağını belirterek, doğalgazın Uşak için bir milad olduğunu söyledi.
Uşak Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (UDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Akçay da Mayıs ayında başlanan çalışmalarla kentin yüzde 40'ına ulaşıldığını belirterek şu anda 16 bin konutun doğalgazı kullanabilecek durumda olduğunu anlattı.
Ancak doğalgaz hizmetini almak için şirkete başvuran abone sayısının 700 olduğunu dile getiren Akçay şu bilgileri verdi:

“Uşak halkının şirketimize güvenmesini ve doğalgazdan istifade etmesini istiyorum. Doğalgazı Uşak'a 2 ay önce verecektik ancak 'önce emniyet' parolası ile çıktığımız yolda bu iki aylık sürede boru hattının testlerini yaptık. Bugün de ilk gazı verdik. 4 aylık çalışma süresi içinde boru hattına 9 milyon YTL yatırım yaptık. Uşaklılar doğalgazı kullanmak için artık beklemesin.”

(a.a.)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!