Ünlülerin makyaj hileleri

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin makyaj hileleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2001 00:00


Filmlerde ve fotoğraflarda pırıl pırılciltleriyle objektiflere gülümseyen ünlülerin kusurları gözler önüne serildi. Sinema yıldızlarını yakından tanıyan bir dermatolog, internet sitesi kurarak Elizabeth Hurley, Brad Pitt, Leonardo Di Caprio, Johnny Depp, Britney Spears gibi ünlülerin cilt kusurlarını açıkladı.

Kurduğu ''skinema'' sitesinde yıldızların ''cilt sırlarını'' açıklayan Vail Reese'e göre, ünlü model Elizabeth Hurley sivilce izlerine rağmen güzel gözükmeyi başarıyor. Işık, kamera ve makyaj hileleriyle güzel göründüğü öne sürülen Hurley ile ilgili olarak sitede, ''Bravo, yüzünde bu kadar iz olan birkadın top model olabiliyor, film çeviriyor, hatta yapımcılığa bile soyunuyor. Büyük başarı'' yorumu yapılıyor.

Pop müziğin genç yıldızı Britney Spears da siteden nasibini alanlardan. Ağır makyajına rağmen yüzündeki sivilcelerin gözüktüğü belirtilirken, ilaçların yardımıyla 19 yaşındaki genç sanatçının bu sıkıntısından kurtulabileceği ifade ediliyor.

Siteye göre, son olarak ''Snatch'' filmiyle izleyici karşısına çıkan, Hollywood'un en yakışıklı aktörlerinden Brad Pitt de cilt sorunlarından muzdarip... Ünlü aktörün 37 yaşında olmasına rağmen tıpkı ergenlik çağındaki bir genç gibi akneli bir yüzünün olduğu belirtilirken, sanatçının sorunlu cildinin kimi zaman katıldığı toplantı ve törenlerde de apaçık görüldüğü kaydediliyor. ''Titanic'' filmiyle genç kızların gözdesi haline gelen 26 yaşındaki Leonardo DiCaprio da cilt sorunu yaşayanlardan.

Johnny Depp'in çenesinde ve ağzının çevresinde strese bağlı olarak pek çok sivilcenin çıktığı, Celine Dion'un kırışıklıklarını gizleyemediği, Jack Nicholson'ın ise bir süre öncesine kadar yüzünde bulunan et benlerini aldırdığı da sitede ayrıntılı şekilde anlatılıyor.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!