Ünlü aktör hastaneye 2. 2 milyon YTL bağışladı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü aktör hastaneye 2. 2 milyon YTL bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2008 12:03

Ünlü aktör minik kızının ölümden döndüğü çocuk hastanesine 2. 2 milyon YTL bağışta bulundu.

Haberin Devamı

Beyazperdenin ünlü aktörlerinden Johnny Depp, geçen yıl koli basili yüzünden böbrekleri iflas eden ve ölümün kıyısına gelen küçük kızı Lily Rose'u yeniden hayata döndüren Londra Great Ormond Street Çocuk Hastanesi'ne tam 1 Milyon Sterlin (yaklaşık 2. 2 Milyon YTL) bağışladı.

Depp ile sevgilisi Vanessa Paradis'nin 8 yaşındaki kızları Lily Rose geçen yıl mart ayında koli basili yüzünden hastalanmış ve böbrekleri iflas etmişti.

Depp'in başrolünü üstlendiği Sweeney Todd filminin çekimleri sırasında ailece yerleştikleri Richmon'daki evde hastalanan Lily Rose'un durumu gittikçe kötüleşmiş ve küçük kız Great Ormond Street Çocuk Hastanesi'nde 9 gün tedavi görmüştü.

Babası Johnny Depp ve annesi Vanessa Paradis'nin hastanede başından bir an olsun ayrılmadığı Lily Rose, doktorların yoğun çabaları sonucunda iyileşip hayata dönmüştü.

Ünlü aktör hastaneye 2. 2 milyon YTL bağışladı

Depp ve Paradis'nin 8 yaşındaki Lily Rose'un yanısıra 6 yaşında  Jack John adlı bir oğlu var.

Haberin Devamı

O günleri "^Cehennem gibiydi, hayatımızın en korkunç günleriydi" diye anlatan Johnny Depp, hastanenin doktorlarına mimnettar olduğunu her fırsatta tekrarlıyor.

Ünlü aktör, geçen kasım ayında hastaneyi ziyaret etti. Karayip Korsanları'nda giydiği Kaptan Jack Sparrow kostümünü Los Angeles'tan getirten Depp, dört saat boyunca hastanede kaldı ve hastalarla sohbet ederek onlara moral vermeye çalıştı.

Depp yeni filmi Sweeney Todd'un Londra galasına hastanede görev yapan bazı doktor ve hemşireleri de davet etti.

Karayip Korsanları'nın yapımcısı olan Disney de yeniden yapılanmak için 170 milyon Sterline ihtiyacı olan Great Ormond Street Çocuk Hastanesi'ne 170 milyon sterlin bağışlayacağını açıkladı.

Son olarak Tim Burton'ın yönettiği Sweeney Todd adlı filmde oynayan Depp, dün sessiz sedasız dağıtılan Altın Küre'lerde müzikal ya da komedi filminde en iyi erkek oyuncu  ödülünü kazanmıştı.

Depp'in bağışta bulunduğu bu hastane aynı zamanda ünlü çocuk klasiği Peter Pan'ın yayın haklarnı da elinde bulunduruyor. Eserin yayın hakları, Peter Pan'in yaratıcısı  J.M. Barrie tarafından hastaneye bağışlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!