Üniversiteli travesti, kurs parası için 8 market soydu

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli travesti, kurs parası için 8 market soydu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2008 00:00

Bir üniversitenin tarih bölümünü kazandıktan sonra 2001’de Ankara’ya gelen Göksel G. (30) ailesinin eşcinsel olduğunu öğrenip, kendisini evlatlıktan reddetmesinin ardından okulunu bıraktı.

Göksel G. yaşamını sürdürmek için fuhuş yapmaya başladı. Latince öğrenmek ve Yunanistan’da yaşamak isteyen Göksel G. kurs parası için 8 marketi soydu.

EŞCİNSEL olduğunu öğrendikten sonra, ailesinin evlatlıktan reddettiği Göksel G, okuduğu üniversiteden ayrıldı. Maddi durumunu düzeltmek ve Latince kursunun parasını karşılamak için Ankara’nın farklı semtlerinde bulunan 8 markete çeşitli tarihlerde kar maskesi takarak soygun yaptı. Seri market soygunları üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Bürosu dedektifleri, marketlerdeki güvenlik kameralarını inceleyerek Göksel G’nin eşkalini belirledi.

Göksel G’nin soygunların ardından kar maskesini çıkartarak, yüzüne ameliyat maskesi taktığı ve bindiği taksi sürücülerini "Ben doktorum, acil hastaya yetişmem lazım" diyerek kandırdığı belirlendi. Göksel G’nin çeşitli hastanelerin önünde taksiden inip kayıplara karıştığı tespit edildi.

Fuhuş parası yetmedi

Polis, bu bilgi üzerine Ankara merkezindeki hastane önlerinde önlem aldı. İki gün önce bir banka soygun gerçekleştiren Göksel G. kasadan 1200 YTL alarak aynı yöntemle kaçtı. Gazi Hastanesi’nin önünde taksiden inen Göksel G. Gasp Bürosu dedektiflerince yakalandı.

Göksel G. ifadesinde, "Yunanistan’da yaşamak ve Latince öğrenmek istiyordum. Kurs parası çok yüksekti. Fuhuştan kazandığım parayla ancak karnımı doyuruyordum. ’Soygun yaparak Latince kursunun parasını çıkarırım, geri kalanla da Yunanistan’a giderim’ diye düşündüm ve kendime silah satın aldım" dedi.
/images/100/0x0/55eabbbdf018fbb8f8933d08


Şaka yaptığımı sanıyorlardı

Soygun yaptığı marketlerdeki kasa görevlilerinin önceleri kendilerine şaka yapıldığını düşündüklerini anlatan Göksel G. "Silahın gerçek olduğunu anlayınca korkup hemen paraları veriyorlardı" dedi. Göksel G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!