Üniversiteli kızı yumruklayıp gasp etti

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli kızı yumruklayıp gasp etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2007 21:32

Antalya'da, üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Yasemin Yılmaz, okul çıkışı gaspçı saldırısına uğradı. Çantasını vermek istemeyip direnen Yasemin Yılmaz'a yumruk atarak kaşını yaran 29 yaşındaki Mehmet Ali Bayoğlu, üniversite bahçesine atlayarak ormanlık alanda izini kaybettirmeye çalışırken polis tarafından yakalandı.

Yasemin Yılmaz, bugün saat 18.20 sıralarında Akdeniz Üniversitesi Kampusü'nden ayrılmak üzereyken bir gaspçının saldırısına uğradı. Çantasını kapıp kaçmak isteyen Mehmet Ali Bayoğlu'na direnen Yasemin Yılmaz, kaşına aldığı yumruk darbesi üzerine baygınlık geçirerek yere yığıldı.

Olay yerine yakın olan güvenlik güçlerini farkeden gaspçı, üniversite duvarından bahçeye atlayarak ormanlık alanda izini kaybettirmeye çalıştı. Olay yerine gelen destek güvenlik güçleriyle birlikte üniversitenin bahçesinde aranan gaspçı kıskıvrak yakalandı.

Antalya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen Yılmaz'ın, erkek arkadaşı ve beraberindeki öğrenciler, gaspçıyı linç etmek istedi. Yakalanacağını anlayınca, çantayı atan Bayoğlu, yapılan tatbikatta çantanın yerini gösterdi.
Bayoğlu, şehir dışından geldiğini ve zor durumda olduğu için bu yola başvurduğunu söyledi. Daha sonra polis tarafından ifadesi alınmak üzere Bahçeli Polis Merkezi'ne götürülen Bayoğlu, “Çok pişmanım, ama mecburdum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!