Üniversite öğrencisine ‘kadın iççamaşırı’ ile şantaj iddiası

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencisine ‘kadın iççamaşırı’ ile şantaj iddiası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2008 19:48

İstanbul Maltepe'de bir işadamının oğlu olan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Cemil C'ye, kadın iç çamaşırı giydirip, çektikleri fotoğraflarla şantaj yaptıkları öne sürülen 4 kişi yakalandı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran bir işadamının oğlu Cemil C., daha önce birlikte olduğu kız arkadaşı 25 yaşındaki Esra Ç. ve tanımadığı 3 kişinin kendisini bir eve çağırıp silah zoruyla kadın çamaşırı giydirdikten sonra fotoğraflarını çekerek kendisine şantaj yaptıkları bilgisini verdi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Yüzevler Mahallesi’nde bir siteye operasyon düzenledi. Yapılan baskında Esra Ç., 22 yaşındaki Özay O., 23 yaşındaki Çağatay E. ve 23 yaşındaki Ali Erman S. gözaltına alındı.

Asayiş Büro'ya götürülen zanlılardan Esra Ç. ifadesinde, internet ortamında tanıştığı Cemil C.'nin evlenme vaadiyle kendisiyle birlikte olduğunu söyleyerek, “Ancak sözünde durmadı. Ben de ilişkimi bitirerek başka birisiyle birlikte olmaya başladım. Cemil C. bana, ‘kimseyle birlikte olamazsın, eğer beni terk edersen uygunsuz resim ve görüntülerini internette yayınlarım’ dedi. Ben de yine internette tanıştığım Ali Erman S.’den yardım istedim. Daha sonra Cemil’i telefonla arayarak evime çağırdım. Ali Erman S., birkaç arkadaşıyla birlikte eve gelerek Cemil C.'nin elbiselerini çıkarıp, çamaşır giydirdiler ve fotoğrafını çektiler” dediği öğrenildi.

Ali Erman S. ise, Cemil C.'nin, Esra Ç.’nin fotoğraflarını yayınlamakla tehdit etmesi üzerine plan yaparak Ceylan’ı eve çağırdıklarını ve kadın iç çamaşırı giydirdiklerini belirtti. Ali Erman S., amaçlarının Ceylan’ın görüntüleri internet ortamında yayınlamasını engellemek olduğunu ifade etti.
Zanlılar, ifadelerinin ardından Kartal Adliyesi’ne çıkarıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!