Unakıtan: Yeni vergi yok

Güncelleme Tarihi:

Unakıtan: Yeni vergi yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2007 15:28

Eşiyle geldiği seçim bölgesi Eskişehir'de kavunları inceledi

Haberin Devamı

MALİYE Bakanı Kemal Unakıtan, seçim bölgesi Eskişehir'de yaptığı açılamada “Yeni vergi yok” dedi.

Eşi Ahsen Unakıtan ile birlikte Eskişehir’in Günyüzü İlçesi'nde AKP ilçe teşkilatını ziyaret eden Bakan Unakıtan, gazetecilerin soruları üzerine “Türkiye’yi yeni vergiler beklemiyor. Türkiye’nin gündemi, vergi artırmak değil” diye konuştu.
AKP'nin hizmet için yola çıktığını, seçim propagandası sırasında yapılanlar için ‘Göstermelik mi?’ denildiğini kaydeden Unakıtan, “Hizmet için yola çıktık, parolalarımız durmak yok hizmete devamdır. asıl bundan önce köy köy, ilçe ilçe hizmet ettiysek bugün de daha fazla bir şekilde hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

PETKİM ihalesiyle ilgili kesin karrın verilmediğini anlatan Bakan Unakıtan, “Çalışmalar sürdürülüyor. Komisyon daha kararını vermedi. Komisyon araştırmaları neticesinde nasıl karar verecekse ona göre de hareket edilecek ama hızlı bir şekilde çalışıyorlar. Yakında sonuç alınır. O zaman da kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Haberin Devamı

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan daha sonra Günyüzü Belediye Başkanı BBP'li Kadir Kılınçal’ı makamında ziyaret etti. Ardından esnafla görüşen Unakıtan tezgahtaki kavunları inceledi. “Kavunun iyi olduğunu nasıl anlarsınız?” diyen Unakıtan'a esnaf “Koklayarak” yanıtını verdi. Bunun üzerine Unakıtan, “Bu ilçe kavunuyla meşhur bir yer. Onun için koklamaya gerek yok. Buradaki kavunların hepsi iyi” dedi.

KA(EK/ESM) (FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!