Unakıtan’ın kızı başı açık evlendi

Güncelleme Tarihi:

Unakıtan’ın kızı başı açık evlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2008 11:15

Bakan Unakıtan’ın küçük kızı Fatma Unakıtan, ikinci kez dünya evine girdi. Gelin, boynu açık, duvağından saçları görünen bir gelinlik giydi. Abla Zeynep de türbansızdı.

Haberin Devamı

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın küçük kızı Fatma Unakıtan, ikinci kez dünya evine girdi. Star TV'nin haberine göre, “devlet sırrı gibi” gizli tutulan düğün Swisstotel’in 7. katında Boğaz manzaralı salonda yapıldı ve sadece 175 kişi katıldı.

 

Düğün için, “Klasik AKP düğünlerine hiç benzemiyordu” yorumu yapıldı. Düğün haberinin ayrıntıları şöyley:

 

Yedi ay önce Eyüp Sabri Küçük’ten boşanan Fatma Unakıtan, Baran Kanmaz ile hayatını birleştirdi. Büyük bir gizlilik içinde yapılan düğüne çok sayıda konuk katıldı.

 

Kabine üyesi hiçbir ismin düğüne katılmaması dikkat çekti. Ferhat Göçer ve Enbe Orkestrası’nın sahne aldığı düğüne, davetiyesiz olanlar ve güvenlik kartını yanına getirmeyenler alınmadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı saatlerde İstanbul’da olmasına, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ise resmi bir programı bulunmamasına rağmen düğüne katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

Haberin Devamı

Nikâhı da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş değil, Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır kıydı.

 

Abla da açıktı

 

Fatma Unakıtan’ın boynu açık, duvağından saçları görünen şık bir gelinlik tercih ettiği görüldü. Gelinin ablası Zeynep Unakıtan da davetlilerin karşısına türbansız çıktı. Objektiflere türbanıyla yansıyan abla Unakıtan, bu kez saçlarına verdiği şık modelle düğündeydi.

 

Gecede dikkat çeken Zeynep Unakıtan, geçen Sevgililer Günü’nde eşinden boşanmıştı. Unakıtan düğüne, şık bir gece giysisi, açık topuklu ayakkabılar ve ojeli tırnaklarıyla katıldı.

 

Çiçeği abla kaptı

 

Bir Batı geleneği olan nikâhtan sonra bekâr kızları sahneye çağırıp çiçek fırlatma sahnesi bu düğünde de yaşandı. Unakıtan’ın fırlattığı çiçeği eşinden yeni boşanan abla Zeynep Unakıtan kaptı. Ailenin gelini Hilal Unakıtan,düğün için kuaförde yaptırdığı türban modeliyle dikkat çekti. Otele kot pantolonuyla gelen Hilal Unakıtan, gece kıyafetini daha sonra giydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!