Ümraniye'de kaza: 1'i ağır 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Ümraniyede kaza: 1i ağır 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2011 09:36

ÜMRANİYE’de asker uğurlamaya giderken takla atan otomobilde bulunan 4 kişiden 2’si camdan fırlayarak viyadükten düştü. Biri ağır 4 kişinin yaralandığı kazada, otomobili kullanan Ahmet Polat’ın ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

OTOMOBİL VİYADÜKTE ASILI KALDI

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Çamlık Mahallesi Hatboyu Caddesi’nde meydana geldi. Ahmet Polat (17), Cihat Ertaş (17), Murat Öner (17) ve Seçkin Arpacı (17) askere gidecek olan arkadaşlarını uğurlamak için, iddialara göre bir yakınlarının ehliyetiyle araç kiraladı. Ahmet Polat’ın kullandığı otomobil, Hatboyu Caddesi’nde kontrolden çıkarak takla atıp, orta refüje çarptı. Ters dönerek viyadük korkuluklarına asılı kalan otomobilin arka koltuğunda oturan Cihat Ertaş ve Murat Öner, yaklaşık 10 metrelik mesafeden düştü.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Hafif yaralı Ahmet Polat, Seçkin Arpacı ve Cihan Ertaş Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, ağır yaralanan Murat Önder ise Ümraniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Önder’in hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

Ahmet Polat’ın ifadesinde, 60-70 kilometre hızla gittiğini, viyadükte bulunan bir taşın üzerinden geçtikleri için kaza yaptıklarını söylediği belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!