Uma Thurman Pirelli filminde Lamborghini ile heyecan yaşatacak

Güncelleme Tarihi:

Uma Thurman Pirelli filminde Lamborghini ile heyecan yaşatacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2007 00:00

Dünyaca ünlü sinema yıldızı Uma Thurman’ın rol aldığı Pirelli’nin yeni kısa filmi ’Mission Zero’nun (Görev Sıfır) dünya prömiyeri New York’ta yapıldı. Quentin Tarantino’nun Pulp Fiction (Ucuz Roman) filmindeki rolüyle Oscar’a, Kill Bill (Bill’i Öldür) serisiyle de Altın Küre’ye aday gösterilen Uma Thurman, bu kez Pirelli filminde kullandığı Lamborghini Gallardo ile izleyenlere büyük heyecan yaratacak.

Pirelli, Strange Days (Tuhaf Günler) ve Point Break (Kırılma Noktası) filmleriyle ün kazanan Kathryn Bigelow’un yönettiği yeni filmini yayınlamak için bir kez daha interneti seçti. Pirelli, aktör John Malkovich ile ünlü manken Naomi Campbell’in rol aldığı ’The Call’ (Çağrı) isimli yaklaşık 9 dakikalık kısa filmi geçen yıl da internetten yayınlamıştı. Pirelli’nin ikinci kısa filmi Mission Zero da 12 Şubat tarihinden itibaren www.pirellifilm.com isimli web sitesinden izlenebilecek. Pirelli markasını tanıtmak amacıyla çekilen Mission Zero filminde PZero lastikleri ile donatılmış müthiş bir Lamborghini Gallardo kullanan Uma Thurman, birden bire ortaya çıkan ve görünürde belli bir sebep yokken kendisini öldürmeye çalışan gizemli suikastçılardan kaçmak için Los Angeles sokaklarında hız yapacak.

Film, insanın tüylerini ürperten kovalamaca sahneleri üzerine inşa edilmiş. Ancak, zekice hazırlanmış olan olay örgüsünün son sahnesinde, ünlü yıldızın başına gelen açıklanamayan bir dizi olayın çözümü ortaya çıkacak. Yönetmen Kathryn Bigelow, senaryonun gerçekçi bir yorumunu ortaya koyuyor ve hareket dolu sahnelere duygusal ve psikolojik gerilim katıyor. Sinema endüstrisinin merkezi Hollywood’un bütün olanaklarından yararlanarak Los Angeles’te çekilen film, en iyi aksiyon karelerinin tüm özelliklerini sadece 10 dakikaya sığdırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!