Ulrich yakalandı Metin hala firari

Güncelleme Tarihi:

Ulrich yakalandı Metin hala firari
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2014 09:34

Almanya’nın başkenti Berlin’deki Moabit Tutukevi’nden film senaryolarını aratmayan şekilde firar eden iki tutukludan Ulrich Ziegler yakalandı. Hücresine 'Halletmem gereken bir işim var. Üç hafta sonra dönerim' notu bırakan Ziegler, üç hafta dolmadan kaçtığı cezaevine dönmüş oldu.

Haberin Devamı

BERLİN’de 19 Mayıs sabahı Moabit Tutukevi'nden firar eden tutuklulardan Ulrich Ziegler, kaldığı oteldeki bir görev­linin tanıyıp ihbar etmesi üzerine ykalanarak kaçtığı cezaevine götürüldü.
Cinayetten yargılanan Metin Michael Müslü ile birilikte film senaryolarını aratmayan şekilde 19 Mayıs gece yarısı kaldığı Moabit Tutukevi'nden kaçan 25 yaşındaki Ulrich Ziegler, 2 Haziran'da başka bir isim altında Wilmersdorfer­Strasse üzerindeki otele yerleşti.

Dün işe başlayan dikkatli otel çalışanı, sakal uzatıp saçlarını kısa kestirmesine rağmen Ziegler'i tanıdı. Görevli derhal polise haber verdi. Otele gelen polisler yaptıkları kontrolde Ulrich Ziegler'i tespit etti. Yakalayıp savcılığa teslim edilen firari, kaçtığı Moabit Tutukevi'ne yerleştirildi. Ziegler, cezaevinden kaçarken 'Halletmem gereken işim var. Üç hafta sonra dönerim' diye not bırakmıştı. Firari Ziegler, üç hafta dolmadan cezaevine geri dönmüş oldu. Ziegler'in kaldığı otel ile firar ettiği cezaevi ise sadece iki kilometrelik mesafede. Diğer firari 34 yaşındaki Metin Michael Müslü ise hala firari.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!