Ülkü Adatepe'nin sağlık durumu ciddi

Güncelleme Tarihi:

Ülkü Adatepenin sağlık durumu ciddi
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2006 15:28

Bodrum'da sağlıklı zayıflamak için girdiği detoks kampında rahatsızlanan Atatürk'ün manevi kızı 73 yaşındaki Ülkü Adatepe, İstanbul Alman Hastanesi'ne nakledildi. Adatepe'nin kalın bağırsak ameliyatı olacağı belirtildi.

Bodrum'un Göltürkbükü Beldesi Köyaltı Mevkii'nde Göltürbükü Detox Turkey Detoks Merkezi'ne bir haftalık kamp için giren, ancak 1 Mart günü, kampın üçüncü gününde kusma ve karın ağrısı şikayetiyle Universal Hospital'e kaldırılan Ülkü Adatepe, bağırsak tıkanması ve yapışması teşhisiyle sürdürülen 11 günlük tedaviye rağmen iyileşemedi.
Genel Cerrah Birol Esen'in kontrolünde olan ve ilaç tedavisine yanıt vermeyen Ülkü Adatepe, durumu daha da ciddileşince dün öğle saatlerinde uçakla İstanbul'a gönderilip Alman Hastanesi'ne sevkedildi.

Dr. Esen, Adatepe'nin kalın bağırsağındaki tıkalı bölge etrafında apse meydana geldiğini belirterek “Bu nedenle cerrahi operasyon gerekebilir düşüncesiyle İstanbul Alman Hastanesi'ne sevkini yaptık. Kendisi de tedavisinin İstanbul'da sürmesini istedi” dedi.

İstanbul Alman Hastanesi Basın Danışmanı Bülent Biricik de Adatepe'nin altı kişilik bir doktor grubunun kontrolünde tutulduğunu, ameliyat öncesi gerekli tetkiklerin başlatıldığını belirterek “Sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Adatepe'nin tedavisi devam ediyor, kalınbağırsak ameliyatı ile ilgili kesin kararın verilmesi bekleniyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!