UFO ve uzaylıları avlayacağım

Güncelleme Tarihi:

UFO ve uzaylıları avlayacağım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bush'tan seçim vaadi

ABD'de 7 Kasım'da yapılacak başkanlık yarışı kızışırken, adaylardan Bush, ‘‘Eğer seçilirsem UFO'lar ve uzaylıların ele geçirilmesi öncelikli politikalar olacak’’ dedi.

Emekli subayın iddiası

Seçimi kaybetme korkusuna kapılan Bush'un bu uçuk seçim vaadini, emekli bir subay olay Charles Huffer ile sürdü. Huffer, Texas Valisi Bush'un kendisine bizzat vaatte bulunduğunu, UFO'lar ve uzaylıların avlanması için başkan yardımcısı adayı, eski Savunma Bakanı Dick Cheney'i görevlendireceğini söyledi.

Babası gibi yenilir

Arkansas'ta yaşayan 61 yaşındaki Charles Huffer, ‘‘Clinton ve Carter da benzer vaatlerde bulundu. Oğul Bush sözünü tutmazsa babasının akıbetine uğrar. Babası ‘dudaklarımı iyi okuyun, vergiler artmayacak’ demiş, vaadini yerine getirmemiş ve 1992'de Beyaz Saray’ı kaptırmıştı’’ uyarısında bulundu.

Kuş avlamaya gidiyorum

Bu arada, her başkanlık seçiminden önce adaylara brifing veren ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA, Bush için de bu geleneğini sürdürdü. Geleneksel brifingde, Bush'un dış politika ve ulusal güvenlik danışmanları da hazır bulundu. Texas Valisi Bush, brifingden sonra ‘‘Ben kuş avlamaya gidiyorum. Av mevsimi başladı ve lisansım da var’’ dedi.

Akıllı, kişilikli, hızlı düşünür

Amerikalılar, iki başkan adayının el yazılarına bakarak karakterlerini irdeledi. Üstte görülen Bush, ‘‘Akıllı, kişilikli ve hızlı düşünebilir’’ çıktı, Gore ise ‘‘Hedefi iyi belirler, sır saklar, iyi diplomattır, ama çabuk kızar’’ diye yorumlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!