Uçan Süpürge'de kısa film öyküsü yarışması

Güncelleme Tarihi:

Uçan Süpürgede kısa film öyküsü yarışması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2001 11:29

Kısa filmlere yeni ve eleştirel bir yaratıcılığın kapılarını aralamayı amaçlayan Uçan Süpürge Kadın Festivali "Kısa Film Öyküsü Yarışması"na başvurular başladı. Yarışmanın konusu "Namus" türü de "Komedi" olarak belirlendi. Dileyen herkese açık olan yarışmaya son başvuru tarihi 24 Aralık.

Haberin Devamı

Türkiye'nin ilk ve tek Kadın Filmleri Festivali'ni düzenleyen Uçan Süpürge, 2002 yılında beşinci kez seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Uçan Süpürge Kadın Filmleri Ekibi'nin düzenlediği, konusu "Namus", türü "Komedi" olarak belirlenen "Kısa film Öyküsü Yarışması"na katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 24 Aralık.

Dönemler değişse bile içeriğinde fazla değişiklik göstermeyen ve zaman zaman içinde traji-komik ögeleri barındırmasından hareketle  bu yıl kısa filmde namus kavramını işlemeyi amaçlayan festival ekibi, filmcilere yeni ve eleştirel bir yaratıcılığın kapılarını aralıyor.

Festival kapsamında, bu yıl  atölye çalışmaları sırasında, yazarları tarafından tekrar gözden geçirilerek düzenlenen kısa film öykülerinin kitaplaştırılması da planlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!