Uçağı kaçıran yolcu olay çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Uçağı kaçıran yolcu olay çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2008 16:00

Almanya'ya gidecek uçağa, “kapıların kapandığı” gerekçesiyle alınmayan yolcu, Atatürk Havalimanı'ndaki körük kapısının camını kırdı. Cam bedeli ödetilen yolcu, polislerce serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Eşiyle Almanya'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Yılmaz Demirkaya (43), bir süre bekledikten sonra bagajını vererek, pasaport kontrolünden geçti. Demirkaya, uçağa binmek için körük kapısına geldiğinde, uçağın kapısının kapandığı söylenerek Demirkaya'nın körük kapısından geçişine izin verilmedi.

Bunun üzerine THY çalışanlarının yavaş çalışması yüzünden geç kaldığını öne süren Demirkaya, körük kapısının camını kırdı.

Olay yerine çağrılan polislerce gözaltına alınan Demirkaya, cam parası olarak 200 avro ödedikten sonra serbest bırakıldı.

Demirkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, uçağın hareketinden 2 saat önce Atatürk Havalimanı'nda olduğunu belirterek, “Bu kadar erken gelmeme hatta bagajımı vermeme rağmen THY çalışanlarının yavaşlığı yüzünden uçağımı kaçırdım. Dış hatlara giden yolcuların hepsini bir kontuvardan alıyorlar. Böyle olunca da yoğunluk nedeniyle yolcular hem uçaklarını kaçırıyor hem işkence çekiyor. Almanya'daki işlerim aksayacak. THY'ye maddi ve manevi tazminat davası açacağım” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!