Üç ildeki trafik kazalarında 15 kişi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Üç ildeki trafik kazalarında 15 kişi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2011 22:32

Samsun, Tokat ve Düzce'daki trafik kazalarında 15 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Samsun'a giden Zekai Koyun (35) yönetimindeki 06 VNB 61 plakalı otomobil, Adalar yöresinde devrildi.
Yaralanan sürücü ile eşi Ayşe (31) ve oğlu Mert Ali Koyun (4) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tokat'ta otomobilin devrilmesi sonucu 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Salih Şanlı (35) yönetimindeki 60 AY 705 plakalı otomobil, Tokat-Niksar karayolunun Kızılköy mevkisi yakınlarında devrildi.

Sürücü Salih Şanlı, eşi Sevil (32), çocukları Zahide (9), Fadime Amine (8) ve Şamil Esad Şanlı (6) ile Mehmet Hanedan (20) yaralandı.

Tokat Devlet Hastanesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Düzce'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Düzce D-100 karayolu Doğanlı mevkisinde, Kenan Arslan'ın kullandığı 81 DE 039 plakalı otomobil, Kazım Yaman yönetimindeki 14 AZ 410 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışarak yaralanan Kazım Yaman ile Nimet, Muharrem, Reyhan, Eren ve Yaren Duman itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ambulanslarıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!