Üç çocuk hálá kazada ölen annelerini arıyor

Güncelleme Tarihi:

Üç çocuk hálá kazada ölen annelerini arıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2004 01:53

Bild Gazetesi ile Mannheim Belediyesi’nin açtığı kampanyalarla çocukların geleceğinin güven altına alınması amaçlanıyor.

Metal parça yüklü bir TIR’ın altında kalan, ancak son anda kendisini çocuklarının önüne atarak kurtaran Hatun Özyazgan’ın çocukları için Almanya’da yardım kampanyası başlatıldı. Bild Gazetesi ve Mannheim Belediyesi’nin başlattığı kampanya, çocukların geleceğini güvence altına almayı amaçlıyor. Özyazgan’ın çocuklarının ‘Annemiz nerede’ sorusuna ise kimse cevap veremiyor.

Almanya’da geçtiğimiz hafta meydana gelen feci bir trafik kazasında metal parçalarla dolu olan bir TIR’ın altında kalarak ölen Hatun Özyazgan’ın çocuklarının durumu yürek parçalıyor.

Yağmur (9), Yeşim (8) ve Kasımcan (4), kendilerini kurtarmak için üzerlerine kapanan annelerinin öldüğünü bilmedikleri için her gün, ‘Annemiz nerede’ diye soruyorlar. Alman basını tarafından ‘kahraman anne’ ilan edilen Hatun Özyazgan’ın ölümünden habersiz çocukların her gün annelerini sorması, aileyi ve yakınlarını derin üzüntüye boğuyor.

SİZ DE YARDIM EDİN

Öte yandan, Bild Gazetesi, çocuklara sahip çıktı. Gazetenin, ‘Çocuklar İçin Bir Kalp’ isimli yardım kuruluşu, çocukların geleceğinin garanti altına alınabilmesi için girişimlere başladı.

Mannheim Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasının dışında bir kampanya başlatan Bild, toplanacak paralarla çocukların geleceğini güvence altına almak istiyor.

TIR VİRAJI ALAMADI

Metal parçalarıyla dolu TIR, hızlı girdiği virajı alamayınca, trafik ışıklarında bekleyen yayaların üzerine devrildi.

Yağmur (9), Yeşim (8) ve Kasımcan (4) için yardım etmek isteyenler, bu banka hesabına para yatırabilirler: Stichwort ‘Bild hilft e.V.’ Kontonummer: 067 67 67 BLZ: 200 700 00 Deutsche Bank Hamburg
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!