U2 biletleri 2 Kasım’da satışta

Güncelleme Tarihi:

U2 biletleri 2 Kasım’da satışta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2009 00:00

U2 İstanbul konserinin biletleri, 2010 Haziran’dan itibaren bilet sahiplerine kurye yoluyla teslim edilecek.

Haberin Devamı

Bilet fiyatları 50 ile 750 TL arasında değişiyor.

İRLANDALI rock grubu U2’nun 6 Eylül 2010’da İstanbul’da vereceği konserin biletlerini 1 yıl önceden almak mümkün. Grubun “360 Tour” isimli turnesi kapsamında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda vereceği konserin biletleri, 2 Kasım Pazartesi gecesi saat 00.01’den itibaren online olarak “www.biletix.com” aracılığıyla satışa sunulacak. Live Nation tarafından, Pozitif ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın işbirliği ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın katkılarıyla gerçekleşen konserin biletleri, yine 2 Kasım’da sabah 10.00’dan itibaren de Biletix satış noktaları, “0 216 556 98 00” numaralı Biletix çağrı merkezi ve Garanti Paramatikleri üzerinden de alınabilecek. 8 ayrı kategorideki bilet fiyatları 50-375 lira arasında. Sahnenin hemen önündeki özel alanda yer alan “Red Zone” alanının fiyatı 550, 12-14 ve 16 kişilik locaların fiyatları da 750 lira olarak belirlendi. Satın alınan biletler, 2010 yılının Haziran ayından itibaren bilet sahiplerine kurye ile teslim edilecek.

Haberin Devamı

Duvarın yıkılışının 20. yılında Berlin’de bedava konser

U2, Berlin Duvarı’nın yıkılışının 20’nci yıldönümü dolayısıyla Almanya’nın başkenti Berlin’de de bedava konser verecek. Müzik kanalı MTV’den yapılan açıklamaya göre, İrlandalı grup, 5 Kasım’da Brandenburg Kapısı’nın önünde MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreni sırasında şarkılarını seslendirecek. U2 grubunun konseri, ödül töreninin yapılacağı Berlin’in O2 Dünya arenasından da izlenebilecek. Berlin Duvarı’nın 9 Kasım 1989’da yıkılmasıyla doğu-batı arasındaki yaklaşık 30 yıllık ayrılık sona ermişti.

Michael Jackson “İşte Budur”

POP kralı Michael Jackson’ın son provalarını ve kamera arkası çekimlerini içeren “This Is It” (İşte Budur) isimli belgesel, Los Angeles’ta düzenlenen galayla gösterime girdi. Film, 25 Temmuz’da, 50 yaşındayken hayatını kaybeden Jackson’ın hayranlarına, geçen yaz Londra’daki O2 Arena’da başlaması planlanan ve pop kralının tüm biletleri satılmış olan konserlerinin, prova ve kamera arkası görüntülerini izleme fırsatı sunuyor. Los Angeles’ta Nokia Theatre’da düzenlenen galaya, Mickey Rooney, Will Smith, Paris Hilton, Jennifer Love Hewitt gibi çok sayıda ünlü katıldı.
Bugün Türkiye sinemalarında
Bugün Türkiye’de de gösterime giren film, Nisan-Haziran 2009 döneminde çekilen, 100 saati aşkın kamera arkası görüntülerinden oluşuyor.
Film için önceki gece Londra’da da bir gala yapıldı. İki hafta boyunca başkent Londra’da gösterilecek “This is it” filminin yanı sıra konserin yapılmasının planlandığı O2 Arena’da 3 ay boyunca Jackson’ın eşyası sergilenecek.

GÜNÜN AJANDASI

Cumhuriyet resmi

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü, Cumhuriyetin 86. yılını Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde düzenlediği “86/86 Cumhuriyet” sergisiyle kutluyor. Sergide Cumhuriyet’in getirdiği yeni dünya görüşü doğrultusunda hazırlanan 39 resim, 15 heykel, 21 fotoğraf, 7 baskı, 2 seramik, 1 mozaik ve 1 enstalasyon olacak.

İspanyol akımı

İstanbul Cervantes Enstitüsü III. İstanbul Çağdaş Dans ve Performans Festivali’ne (IDANS) Maria Ribot’nun gösterisiyle katılıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen festivalin teması “Gülüş ve Ağıt”.  Madridli sanatçı Maria Ribot İspanya’da yeni dans akımının gelişmesinde katkıda bulunan önemli isimlerden. 1991 yılında “La Ribot” takma adını kullanan ve performans, video arasında gidip gelen melez anlayışla işler yapan sanatçının gösterisi bugün  16.00’da Garajistanbul’da.

Bienal bugün açık

Haberin Devamı

“İnsan Neyle Yaşar” sorusuna yanıt arayan 11. Uluslararası İstanbul Bienali mekanları bugün açık olacak. Antrepo No.3, Tütün Deposu ve Feriköy Rum Okulu’nda toplam 70 sanatçının ses-video yerleştirmeleri, fotoğraf, heykel ve resim çalışmalarından oluşan 120’yi aşkın projesi görülebilir. Uluslararası İstanbul Bienali 8 Kasım’a kadar devam edecek.

Farklı bir oyun

Dilruba Saatçi’nin yönettiği, Tiyatro Maan’ın sahnelediği “Üç Kuruşluk Mahalle Dersleri”adlı oyun 1 Kasım’da sahnelenecek. Ötekileştirmelere meydan okuyarak “Biz de varız” diyen dört transeksüelin başrolde olduğu oyunda karmaşık bir aşk ilişkisi izleyeceksiniz. Tel: 0212 245 25 06

Katibim çeşitlemesi

Haberin Devamı

Genç kuşak piyanistler Hande Dalkılıç, bugün ve yarın Ankara’da şef Rengim Gökmen yönetiminde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın solisti olarak konser verecek. Sanatçı Türk Beşleri’nden Cemal Reşit Rey’in piyano ve orkestra için yazdığı ünlü “Kâtibim” türküsü üzerine bestelediği çeşitlemeleri seslendirecek. Konserler bugün ve yarın saat 20.00’de Cumhurbaşkanlığı Devlet Senfoni Orkestrası Konser Salonu’nda yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!