Twitter’a girdi adaylığını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Twitter’a girdi adaylığını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2012 00:00

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy nisan ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını nihayet açıkladı.

Haberin Devamı

TF1 televizyonunun akşam haberlerine katılan Sarkozy “Evet, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayım” dedi. Sarkozy gün içinde ise Twitter hesabının açılışını yaptı ve “Herkese merhaba. Twitter hesabımı açtığım için çok mutluyum. Beni takip edeceklere şimdiden teşekkür ederim” diye yazdı. Sarkozy’nin gün içinde hesabı 40 bine yakın takipçiye ulaştı. Aynı sıralarda Twitter’da ‘Nicolas Sarkozy 2012’ kampanyası için hazırlanan hesabı da yayına başladı. “Sarkozy’i 2012 seçimlerinde destekleyenler” tarafından açıldığı ileri sürülen hesapta, Sarkozy’nin seçim programı duyuruluyor.

Meydanlara iniyor

Sarkozy, nisan ve mayıs ayında düzenlenecek Elysee Sarayı seçimleri için bugün ilk kez Annecy kentinde seçim meydanına inecek. Sarkozy, Annecy kentinin ardından, ülkenin önemli şehirlerinden Marsilya’da pazar günü seçmenlerine hitap edecek ve seçim kampanyası hakkında bilgi verecek. Son kamuoyu yoklamaları, ilk turu 22 Nisan, ikinci turu 6 Mayıs’ta düzenlenecek seçimleri Sosyalist Parti adayı François Hollande’ın önde bitirebileceğini ortaya koyuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!