TÜYAP Kitap Fuarı saat kaça kadar açık? 2017 TÜYAP takvimi

Güncelleme Tarihi:

TÜYAP Kitap Fuarı saat kaça kadar açık 2017 TÜYAP takvimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 13:15

Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı, 4 Kasım Cumartesi günü kapılarını açıktı. Öğrencileri, öğretmenleri ve her yaştan vatandaşları ağırlayan 36. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı, hafta içleri hafta sonlarına oranla daha erken kapanış yapıyor. Peki Peki TÜYAP Kitap Fuarı ne zamana kadar devam edecek, fuar hafta içleri saat kaça kadar açık?

Haberin Devamı

36. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı 4 Kasım Cumartesi günü başladı. Yurt içi ve yurt dışından pek çok yayın evinin ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı TÜYAP Kitap Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi görüyor. Her yaştan insanın ilgi gösterdiği, merakla takip ettiği TÜYAP 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, birçok değerli yazar, çizer ve yayıncıyla vatandaşları buluşturuyor. Peki TÜYAP Kitap Fuarı ne zamana kadar devam edecek, fuar hafta içleri saat kaça kadar açık?

Fuar bu sene de TÜYAP tarafından düzenlenen ve teması “Ütopya” olarak belirlenen ARTİST 2017 / 27. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştiriliyor. Öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz olan fuarın giriş fiyatı ise 5 TL. İstanbul Kitap Fuarı hafta sonu 10.00-20.00, hafta içi ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fuar, son günü olan 12 Kasım Pazar günü saat 19.00’da kapanacak

Haberin Devamı

36. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı Etkinlikleri

“İyi ki Varsın Edebiyat” teması ile hazırlıklarını sürdüren fuarda, yazar Ayla Kutlu çeşitli panel ve söyleşilerde okurlarıyla bir araya gelecek. Onur konuğu olarak davet edilen Kore ise, “İpek Yolu’nun iki Ucu: Türkiye ve Kore” başlığıyla ülke kültürleri ve yayıncılıkları üzerine bir dizi tanıtım gerçekleştirecek. Bettany Hughes, Fabián Escalante Font, Teresita Candia Ferreyra, Carlos Granes, Margriet Ruurs, Dmitry Glukhovsky konuk yazarlardan sadece bazıları.

FUAR NEREDE?

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yer almaktadır. Özel araçlarıyla gitmek isteyen vatandaşlar için TÜYAP, Eski Hadımköy Yolu Caddesi'nde E-5 karayolu üzerinde kalmaktadır. Metrobüs ile gitmek isten vatandaşlar ise "Beylikdüzü TÜYAP" durağında inmeleri gerekmektedir.

36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı İmza Günleri

BAKMADAN GEÇME!