Tuvaletten attığı mesajla kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Tuvaletten attığı mesajla kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 00:00

Samsun’da kaçırılan 19 yaşındaki S.K. kapatıldığı evin tuvaletinden annesine gönderdiği mesaj sayesinde kurtuldu. Tutuklanan sanık mahkemede birlikte kaçmaya karar verdikleri S.K.’nın gittikleri köyün şartlarını beğenmeyince vazgeçtiğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

SAMSUN’un Tekkeköy İlçesi’nde ocak ayında 19 yaşındaki S.K., yolda karşılaştığı dayısının eşi  Nuray B. (23) ile kardeşleri Serkan Y. ve Erkan Y. (26) tarafından kaçırılıp, minibüsle ilçeye bağlı Yazılar Köyü’ne götürüldü. Yolda giderken Serkan Y. evlenmek istediği genç kızla iki kardeşinin yanında zorla cinsel ilişkiye girmek istedi. Ancak S.K. direnip karşı koyunca vazgeçti. 3 kardeş genç kızı bir akrabalarının evine götürdü. S.K. buradan kurtulamayacağını anlayınca, tuvalete gidip cep telefonundan annesine “Beni ne olur kurtarın” diye mesaj yazdı. Bunun üzerine anne Fatma K. polise giderek kızının kaçırıldığını söyleyip mesajı gösterdi. Harekete geçen ekipler, Yazılar Köyü’ne giderek genç kızı kurtarırken, Nuray B., Serkan Y., Erkan Y. kardeşleri de gözaltına aldı. Üç kardeş ‘cinsel istismar ve hürriyeti tahdit’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün yapılan ilk duruşmaya katılan sanıklardan Serkan Y., genç kızı zorla kaçırmadığını savunarak şöyle dedi: “4 aydır gönül ilişkimiz vardı. Birlikte kaçmaya karar verdik. Köye gidince, oranın şartlarını beğenmedi ve ağlamaya başladı. Ailesine dönmek istediğini söyledi. Bu sırada polisler geldi. Kendisini seviyordum ve evlenmek istiyordum.”
Mahkeme, tanıkların dinlenmesi ve genç kızın ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine karar verip duruşmayı erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!