TUS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! TUS 2022 ek tercih sonuçları sorgulama

Güncelleme Tarihi:

TUS ek yerleştirme sonuçları açıklandı TUS 2022 ek tercih sonuçları sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 10:09

TUS ek yerleştirme sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün açıklamasında, ‘3-9 Haziran 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan 2022-TUS 1.Dönem Ek yerleştirme sonuçları http://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklanmıştır. Sonuçların hekimlerimize, ailelerine ve milletimize hayırlı olmasını dilerim.’ dedi. Peki, TUS ek yerleştirme sonuçları nasıl sorgulanır?

Haberin Devamı

TUS ek tercih sonuçlarının erişime açıldığı duyuruldu. TUS ek yerleştirme işlemleri 3 Haziran ve 9 Haziran tarihleri aralığında alınmıştı. Adaylar sonuçlarını ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile sorgulayabiliyorlar. İşte TUS ek yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı

TUS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

TUS ek tercih sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

03 - 09 Haziran 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan 2022 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2022-TUS 1. Dönem) Ek yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına 15 Haziran 2022 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

Haberin Devamı

TUS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI SORGULAMA-TIKLAYINIZ

 

BAKMADAN GEÇME!