TÜRK'Ü PARÇALAYIP GÖLE ATTI

Güncelleme Tarihi:

TÜRKÜ PARÇALAYIP GÖLE ATTI
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2007 17:01

Haberin Devamı

Parçalara ayırdı

45 yaşındaki Alman kasap ile Yılmaz Tatlı'nın büyük ihtimalle para yüzünden tartıştıkları ve bu tartışma sonucunda kasabın, Türk gencini öldürdükten sonra kollarını, bacaklarını ve başını gövdesinden ayırıp cesedi Okerstausee Gölü'ne attığı belirlendi. Cesedin bulunmasından kısa süre sonra olay yerinde inceleme yapan polis, Goslar'da düzenlediği baskınlarda suç aletini de bulduğunu açıkladı.

Suçunu itiraf etti

Gözaltına alınan kasap, genelev sahibi Yılmaz Tatlı'yı 20 Şubat salı akşamı öldürdüğünü itiraf ederken, Tatlı'yı aralarındaki bir para kavgası nedeniyle öldürdüğünü söyledi. Tatlı'yı öldürdükten sonra otostop yaparak olay yerinden uzaklaştığını belirten katil zanlısı kasap, "Tatlı'nın arabası ile Seesen'e kadar gittim. Sonra arabayı bırakıp otostop yaparak Vienenburg belediyesi binasının önüne kadar geldim. Sonra da indim" derken, polis, otostop yapan kasabı arabasına alan tanığı bulmak için harekete geçti. Otostop yapan kişiye katil zanlısının 50 Euro ödediğini söyleyen polis, konuyla ilgili bilgi verebilecek kişilerin 05321-3390 numaralı telefona başvurmalarını istedi.

Haberin Devamı

Kayıp bilgisi verildi

/images/100/0x0/55ea6934f018fbb8f87e22f5

Polis, son olarak salı akşamı Salzgitter bölgesinde görülen Yılmaz Tatlı'nın evine gelmemesi üzerine sevgilisinin 21 Şubat çarşamba günü "kayıp ihbarı"nda bulunduğunu açıklarken, Tatlı'nın Ford Galaxy marka mavi renkli otomobilinin de Seesen'deki bir spor tesisinin yakınında bulunduğunu bildirdi. NOM-ZC-278 plakalı araç üzerinde de incelemelerin sürdüğü belirtildi.

Dalgıçlar arıyor

Polis, gölde hala aramalar yapıldığını ve gencin başı ile diğer vücut parçalarının arandığını kaydetti. İtfaiye dalgıçları ceset parçalarını aramak için gölde ancak 20 metre derinliğe dalabileceklerini söyledi. Ancak gölün 60 metre olduğunu belirten dalgıçlar, bütün ceset parçalarının bulunamayacağını ifade ettiler.

 CESET BURADA BULUNDU

 Almanya'da günün konusu haline gelen ceset, işte bu gölde bulundu. Aşağı Saksonya'nın en büyük baraj göllerinden biri olan Okerstausee'de dalgıçlar hala, Yılmaz Tatlı'nın cesedine ait parçaları arıyor.

ARABADA İNCELEME YAPILDI

Polis yetkilileri, katil zanlısı 45 yaşındaki Alman kasabın, Yılmaz Tatlı'ya ait olan NOM-ZC-278 plakalı Ford Galaxy marka otomobili ile cinayetten sonra olay yerinden kaçtığını ve ardından otomobili Seesen'de bir spor tesisinin parkına bırakıp kaçtığını belirlediler.

 Kim gördü?

Haberin Devamı

Polis, 1.80 metre boyundaki Yılmaz Tatlı'yı olay günü gören tanıtları arıyor. Saçları uzun olan ve at kuyruğu şeklinde bağlayan Tatlı'nın son görüldüğünde üzerinde mavi kot pantolon ve dizlerine kadar inen yeşil mantosu olduğunu açıkladı. Tatlı'nın kayıp olduğunu ihbar eden sevgilisi, Yılmaz Tatlı'nın ayrıca gözlük taşıdığını da kaydetti. Polis, konuyla ilgili bilgi verebilecek şahısların 05321-3390 numaralı telefona başvurmalarını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!