Türkkan bu ziyareti için MHP'lilerden özür diledi

Güncelleme Tarihi:

Türkkan bu ziyareti için MHPlilerden özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2012 11:24

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ODTÜ'deki olaylarda başına gaz bombası fişeği isabet ederek ağır yaralanan Barış Barışık'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek büyük bir sürpriz yapmıştı. Ancak Türkkan dün bu ziyaretinden ötürü partililerinden özür diledi.

Haberin Devamı

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yoğun bakımda tutulan Barışık'ı hastanede ziyaret etmesiyle ilgili partililerinden gelen tepkilerin artması üzerine Facebook'taki sayfasından özür diledi. İşte o özür metni:

BÄ°LSEYDÄ°M GÄ°TMEZDÄ°M

"ODTÃœ'te yaÅŸanan olaylar neticesinde yaralanan ÅŸahsı ziyaret ediÅŸim üzerine özellikle dava arkadaÅŸlarımdan haklı tepkiler aldım. Gerçekte bu ziyaretin amacının, BaÅŸbakan'ın ziyaretine gösterilen demokratik bir protestoya karşın, polisin kullandığı aşırı güce dikkat çekmek için insani bir ziyaret olduÄŸunun bilinmesini isterim. Ziyaret ettiÄŸim ÅŸahsın, geçtiÄŸimiz hafta A.Ãœ. Hukuk Fakültesi'nde milliyetçi- ülkücü öğrencilerin tertip ettiÄŸi bir konferansı hukuk dışı yöntemlerle sabote edenlerden biri olduÄŸu bilgisine ne yazık ki sahip deÄŸildim. Bu eyleme karışmış birini ziyaret etmiÅŸ olmamdan dolayı haklı bir rahatsızlık duyan baÅŸta üniversiteli ülküdaÅŸlarım olmak üzere tüm ülküdaÅŸlarımdan özür dilerim. Ankara Ãœniversitesi Dil ve Tarih- CoÄŸrafya Fakültesi'nde ülküdaÅŸlarımıza yönelik saldırılar neticesinde yaralanan kardeÅŸlerimizi bugüne dek ziyaret etmeyiÅŸimiz ve onların yanında bulunamayışımızı büyük bir eksiklik olarak gördüğümüzü bizzat ifade etmek istiyorum. Bilmenizi isterim ki; Bu günden itibaren üniversitede yaÅŸanan Ãœlkücü kardeÅŸletimizin maÄŸduriyetine sebep olan olayların mecliste çok daha fazla takipçisi olacağım. ÃœlküdaÅŸlarımın haklı tepkilerini saygıyla karşılıyor, hayırlı akÅŸamlar diliyorum."Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!