Türkiye'nin canını yakacaklardı ama bu kez olmadı

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin canını yakacaklardı ama bu kez olmadı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 09:45

HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’nde dün gece meydana gelen patlamada kimliği belirsiz 2 kişi parçalanarak öldü. Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, ölenlerin yola patlayıcı döşemek isteyen kişiler olduğunu değerlendirdiklerini, inceleme ve soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Olay, Yüksekova’daki Orman Mahallesi’nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Büyük bir gürültü ardından bölgede yapılan araştırmada parçalanmış ceset parçaları bulundu. Polis, kapsamlı inceleme yapıp, ceset parçalarını Yüksekova Devlet Hastanesi’ne götürürken, ölen bu kişilerin kimleri ise halen belirlenemedi.

HAÄ°N TUZAKTAN FOTOÄžRAFLAR   Â

Sabah saatlerinde patlamanın olduÄŸu bölgeye gelenler, çevreye dağılan ve ceset parçaları toplayıp torbalara koyduktan sonra bunları hastaneye götürdü. Ä°lçe Kaymakamı Yasin TikdaÄŸ, patlamada ölen 2 kiÅŸinin cesetlerinin kimlere ait olduÄŸunun belirlenmesi için parçaları Malatya Adli Tıp Kurumu’na göndereceklerini söyledi. Kaymakam TikdaÄŸ, bu kiÅŸilerin yola patlayıcı döşemek isterlerken patlayıcının infilak etmesi sonucu ölen PKK’lılar olduklarının tahmin edildiÄŸini, gerekli inceleme ve soruÅŸturmanın sürdüğünü belirtti. Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!