Türkiye-İzlanda maçı saat kaçta hangi kanalda? | Muhtemel 11'ler

Güncelleme Tarihi:

Türkiye-İzlanda maçı saat kaçta hangi kanalda | Muhtemel 11ler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 15:10

Türkiye-İzlanda maçı için nefesler tutuldu maç saati bekleniyor. 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde son maça gelindi. Peki Türkiye-İzlanda maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

A Millilerimiz 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A grubunda 13 Ekim Salı günü son maçına çıkacak. Milliler İzlanda'yı Konya Büyükşehir Stadyumu'nda misafir edecek.

MİLLİLERE ÜST TUR İÇİN 1 PUAN YETERLİ

Milli takımın şampiyona kaderi bu maçla belli olacak. Galip gelirsek ve diğer gruplarda ki maçlar istediğimiz sonuçla biterse gruptan direkt çıkma şansımız bulunuyor. Berabere kalıp 1 puan almamız halinde play-off lara kalıp şampiyonaya devam edebileceğiz.

TÜRKİYE-İZLANDA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

13 Ekim 2015 Salı akşamı oynanacak Türkiye-İzlanda maçı TSİ 21.45'te başlayacak. Konya Büyükşehir Stadyumunda gerçkleşecek karşılaşma SHOW TV'den şifresiz yayınlanacak.

MAÇI İTALYAN HAKEM YÖNETECEK

Grupta ki son maçımızı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Rocchi'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ve Mauro Tonolini yapacak. Andrea Padovan karşılaşmada 4. hakemliği yapacakken Antonio Damato ile Carmine Russo yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Haberin Devamı

Türkiye-İzlanda maçı saat kaçta hangi kanalda | Muhtemel 11ler

MUHTEMEL 11

Fatih Hoca'nın son Çek Cumhuriyeti maçında ki kadroyu bozmayacağı düşünülüyor. Muhtemel kadro şu şekilde:

Volkan Babacan
Şener Özbayraklı
Serdar Aziz
Hakan Balta
Caner Erkin
Ozan Tufan
Selçuk İnan
Hakan Çalhanoğlu
Oğuzhan Özyakup
Arda Turan
Cenk Tosun

İZLANDA SON MAÇI KAZANMIŞTI

9 Eylül'de oynanan grup maçında ilk mücadeleyi 3-0'lık skorla İzlanda kazanmıştı. Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanan karşılaşmada golleri 19. dakikada Jon Dadi Bödvarsson, 76'da Gylfi Sigurdsson ve 77'de Kolbeinn Sigthorsson atmıştı.

HOLLANDA'DA PLAY-OFF İÇİN YÜKLENECEK

Play-off turuna kalmak için mücadele ettiğimiz Hollanda'da bizimle aynı anda sahada olacak. Hollanda 13 Ekim Salı günü TSİ 21.45'te Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Sneijder'li Van Persie'li portakallarda hedef mutlak galibiyet. Ayrıca Hollanda'nın gruptan çıkması için A Millilerimizin de yenilmesi gerekiyor.

8 MAÇTA 1 GALİBİYET ALABİLDİK!

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımımız İzlanda ile yaptığı 8 maçta 1 galibiyet aldı. Milliler, İzlanda ile çıktığı 8 karşılaşmadan 1 galibiyet alırken İzlanda 5'inde galip geldi. 2 karşılaşma berabere sonuçlandı. Millilerimiz 8 maçta 9 gol atarken kalesinde 15 gol gördü.

BAKMADAN GEÇME!