Türkiye gözde ülke

Güncelleme Tarihi:

Türkiye gözde ülke
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2001 00:00


Haberin Devamı

Dünya starları, tatil için Türkiye'yi seçiyor. Hollywood'un 2 Oscarlı ünlü ismi Jodie Foster, Kuşadası'ndan mavi yolculuğa çıktı. Elton John Efes’te konser vermek için Türkiye'ye gelirken, Jennifer Lopez, hamileliği nedeniyle İstanbul konserini iptal etti.

Türkiye, son yıllarda dünya ünlülerinin tatil için tercih ettiği ülke oldu. Geçmiş yıllarda Sting'den Dustin Hoffman'a, Demi Moore'dan Christopher Lambert'e kadar pek çok dünya starını ağırlayan Türkiye, Kuzuların Sessizliği filmi ile gönüllere taht kuran çifte Oscar ödüllü ünlü sinema aktrisi Jodie Foster'a ev sahipliği yapıyor. Ünlü İngiliz müzisyen Elton John da Efes Antik Tiyatro'da 17 Temmuz'da vereceği konser için yakında Türkiye'de olacak. Önceki gün sabah, ABD'den uçakla İzmir'e gelerek, havalimanından Kuşadası'na geçen Foster, Setur Marina'da bir haftadır bekleyen ‘‘Kisses’’ adlı yata bindi. ABD'li ünlü bir işadamına ait olduğu bildirilen, ancak sahibinin adı açıklanmayan yata, Foster ile birlikte bir grup Amerikalı'nın daha bindiği öğrenildi. Kuşadası'ndan

Ege Denizi'ne açılan Foster'in, bir hafta süreyle başta Göcek olmak üzere Ege koylarında mavi yolculuk yapacağı öğrenildi.

Lopez’e hamilelik engeli

Dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen Latin müziğin ünlü ismi Jennifer Lopez, Laila'da bir konser verecekti. Ancak ünlü sanatçının 4.5 aylık hamileliği nedeniyle yurt dışında vereceği tüm konserleri iptal edildi. Doktoru tarafından seyahat etmesi yasaklanan Lopez, bebeğini dünyaya getirene kadar ABD dışına çıkamayacak. Bu durumdan haberdar olduğunu belirten Laila'nın sahibi Şefik Öztek, ‘‘Jennifer Lopez'in menajeri ile bağlantı halindeyiz. Bize, şu an bu konserin hamileleğinden dolayı gerçekleşemeyeceğini söylediler. Henüz iptal edildi diye kesin bir şey söylemek istemiyorum. Yine de biz temkinli davranıyoruz. Eğer bu organizasyon iptal edilirse, Jennifer Lopez'den daha büyük bir isim getirece-ğiz. Asıl o zaman bomba patlayacak’’ dedi.

Elton John Efes'e geliyor

Elton John'un Efes'teki antik Büyük Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konser Türkiye açısından müthiş bir tanıtıma dönüşecek. 17 Temmuz tarihindeki konser internetten ücretli olarak izlenebilecek. Konser, TSİ 19.30'da başlayacak.

İNTERNETTEN CANLI YAYIN

Konseri izlemek isteyenler önceden ‘www.msn.co.uk/eltonjohn’ adresine başvuru yapabilecekler. Başvuru yapanlara gizli bir şifre verilecek.

Elton John konserini izlemek isteyenlerin sayısı, görüntü hızını ayarlayabilmek için sınırlı tutulacak. Para karşılığında şifreye sahip olacak izleyiciler, en az altı saat önceden siteye girerek hazırlıkları izleyebilecekler.

90 DAKİKA SÜRECEK

Elton John 90 dakikalık konserinde, 24 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak olan ‘Songs From The West Coast’ albümünde yer alan yeni parçalarını seslendirecek. Konser yedi gün boyunca web sitesinin arşivinde yer alacak ve tekrar tekrar izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!