Türkçe konuşarak öğretiyor

Güncelleme Tarihi:

Türkçe konuşarak öğretiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2008 00:00

Çocukların en kolay oyun yoluyla öğrendiğini biliyoruz. Konuşan bilgisayar sayesinde çocuklar oyun oynarken öğrenecekler.

Haberin Devamı

Yeni gelişen oyuncak ve bilgisayarların kullanım dili genellikle İngilizce. Böyle olunca da çocuklar belli bir zaman sonra oyunu anlayamadıkları için sıkılıyorlar. Siz de çocuğunuza Türkçe öğretmek ve bunu yaparken de kullanım dilinin Türkçe olmasını istiyorsanız "Konuşan Bilgisayar" tam size göre.

Bilgisayar içerisindeki programlar ile çocuklar harfleri, hecelemeyi, eş anlamlı, zıt anlamlı sözcükleri öğrenirken matematik işlemlerini de kavrayacak. 100 YTL satış fiyatıyla satılan konuşan bilgisayar hakkında daha fazla bilgi için siteye bakabilirsiniz:

Aslı ARDA YURTSEVEN YAZIYOR



www.hipernex.com/pro.aspx?CID=2047&IID=90355

Haberin Devamı

www.cocukgezegeni.com/pinfo.asp?pid=194

BEBEĞİNİZE FACEBOOK YARATIN

İlk adım, ilk diş, ilk konuşma gibi hafızalardan çıkmayan o muhteşem anları profesyonelce çocuğunuza bırakmak isterseniz işte size fırsat. Aguagu.com sitesi aracılığıyla bebeğinize özel web sitesi oluşturabilirsiniz.

Farklı dizayn seçenekleriyle oluşturacağınız sitede limitsiz fotoğraf ve video yayınlayabiliyorsunuz. Çocuk bakımı hakkında bilgiler de edinebileceğiniz sitede kendinize özel ürün yaratma şansınız da var.

Önlük, tişört, kupa, yastık, anahtarlık, bardak altlığı gibi ürünler üzerine kendi seçeceğiniz bir tasarımı bastırabiliyorsunuz. Ürün, siparişinizden sonra kısa bir süre içerisinde adresinize teslim ediliyor.
www.aguagu.com

HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAYIN
Türkçe konuşarak öğretiyor
Siz de benim gibi hayvanları seviyor ama onlara bir türlü dokunamıyorsanız işte yeni nesle hayvan sevgisi kazandırmanın en teknolojik yolu.

Satın alacağınız Webkinz peluş oyuncağın etiketinde yer alan şifreyi Webkinz sitesine girerek hem siteye üye olacak hem de yetiştirmek istediğiniz hayvana isim vererek bu maceraya başlayabileceksiniz.

Site üzerinde, bir hayvan için gerekli en temel ihtiyaçlarını gidererek, alışveriş yapabilecek, hayvanınızı gezdirebileceksiniz. Yurtdışında oldukça moda olan Webkinz hayvanları Türkiye’de sadece trendytoys.com.tr aracılığıyla satılıyor. http://www.webkinz.com/us_en/

http://www.trendytoys.com.tr/Default.aspx?PID=2&Mname=Webkinz&MCID=15

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!