Türkan'ın hoş kaçamağı

Güncelleme Tarihi:

Türkanın hoş kaçamağı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Uzun süredir eğlence hayatına zaman ayıramayan Türkan Şoray, küçük bir kaçamak yaparak gittiği Günay'da birkaç saatlik bile olsa stres atabildi.

Türk Sineması'nın sultanı Türkan Şoray, yoğun çalışmaları nedeniyle son aylarda evinden dışarıya çıkmayarak eğlenmeyi ihmal ediyordu. Dizi çekimleri ve hazırlık aşamasındaki film projesi yüzünden stresli günler geçiren Şoray, sonunda eğlenceye de zaman ayırması gerektiğini düşünmüş olmalı ki sonunda soluğu Günay'da aldı. Ramazan ayından sonra İstanbul’da özlenen Günay geceleri de Leman Sam'la başladı.

Türkan Şoray da avukatı Vasaf Arın ile birlikte Günay'a giderek keyifli saatler geçirdi. Ünlü sanatçı burada program yapan Leman Sam'ı dinleyerek şarkı söylerken sık sık kendisine eşlik etti.

Tabii gecenin ilerleyen saatlerinde Tıpatıp Show Grubu'nun elemanları da Şoray'ın yanından ayrılmadılar. Benzerlikleriyle konukları şaşırtan Tıpatıp'cılar Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy taklitleriyle Şoray'ı da güldürmeyi başardılar. Şoray, Leman Sam'la müziğe Tıpatıp elemanlarının taklitleriyle kahkahaya doydu.

Muazzez Abacı tiplemesiyle Türkan Şoray’ın yanına gelen Tıpatıp Show Grubu elemanlarından Besim, ‘Ben, senden daha sultanım’ sözleriyle sanatçıyı takıldı. Türkan Şoray, son günlerde Günay’da yaptığı programla yeniden sahneye dönen Leman Sam’a sık sık şarkılarında eşlik etti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!