Türk kızına asitli saldırı

Güncelleme Tarihi:

Türk kızına asitli saldırı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2012 09:36

Almanya'da Türk kökenli bir genç kıza asit saldırısı düzenlendi.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Hilden kentinde, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, 20 yaşındaki Reyhan Çınar'ın yüzüne asit atıp kaçtı. Asitin etkisiyle yüzünde ağır yanık yarası oluşan genç kız özel bir klinikte tedavi altına alındı.

Polis, maskeli saldırganın eve gelerek kapı zilini çaldığını, kapıyı açan genç kızın suratına asit püskürttüğünü açıkladı. Genç kızın çığlıklarını duyup yardıma koşan babaannesi Sultan Arslan'ın eline de asit bulaştı. 63 yaşındaki kadın hastanede tedavi edildikten sonra taburcu oldu.

/images/100/0x0/55eade3ef018fbb8f89bd3b4

Olayın meydana geldiği evlerinde Hürriyet'e konuşan Sultan Arslan, "Olay sırasında torunum Reyhan'la evdeydik. Kapı zili çaldı. Açmaya gitti. Sonra çığlık attığını duydum ve kapıya koştum. Yüzündeki sıvıyı silmeye çalışırken elime bulaştı. Elim yandı. Ambulansla hastaneye götürdüler. Torunumun yüzü yandı. Yarası ağır. Hayati tehlikesi yok" dedi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili gözaltına alınan Reyhan'ın eski erkek arkadaşı sorgulanıyor. Reyhan'ın arkadaşları gözaltına alınan zanlının daha önce de ayrılmak istediği için Reyhan'a şiddet uyguladığını söylediler.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!